Skocz do zawartości
Zdrowych i spokojnych Świąt dla Ciebie i rodzinki 🙌🎄
IGNOROWANY

[B5 AFN] Jak wyciągnąć zapadajacy się fotel kierowcy?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam ręczną regulację z tą śmieszną wajcha i problem jest taki, że dziś się zapadłem i nie mogę zablokować po rozebraniu zobaczyłem, że jakiś belgijski pajac w tym już rzeźbił i kombinowałem na ten patent co wczesnij( ten płaskownik co jest od dźwigni do koła zębatego był rozpołowiony i skręcony śrubką :kox:) ale nie da rady zablokować, a gdy zostawię rozpołowione i tym skrawkiem dopchnę ręką to jest narazie ok, ale tak troszkę dziwnie jest jeżdzić i nie mieć regulacji zważywszy, że nie trawię za bardzo siedzieć z siedziskim wywalonym na max. Są na to jakieś inne pomysły, można to jakoś na stałe zablokowac bez wywalania fotela, czy tylko jego wymiana mi pozostaje, i najważniejsze jak wyciągnąć to dziadostwo z samochodu?[br]Dopisany: 28 Listopad 2010, 08:50_________________________________________________Troszkę czasu mineło, ale nikt mi w tym temacie nie pomoże?[br]Dopisany: 28 Listopad 2010, 08:51_________________________________________________up

Opublikowano

Było gdzieś jak wyciągnąć fotel z auta :szukaj:

wyciąga sie jakieś zabezpieczenie z przodu fotela i przesuwa max w tył jakoś tak :mysli: