_Makki_ Opublikowano 24 Marca 2011 Opublikowano 24 Marca 2011 SUUUUUUPER PS: Przy czarnym uszy B8 przed 2010 jeszcze jakos daja rade. Ale biale np wyglada jak dambo.
Trezor Opublikowano 24 Marca 2011 Opublikowano 24 Marca 2011 Pięknie. Jednak co S-line, to S-line. Nawet te niuanse w przodzie robią robotę.
Patrox Opublikowano 24 Marca 2011 Opublikowano 24 Marca 2011 Nawet wiem w którym miejscu robiłes ta fote. Widzę że pogoda zbytnio nie dopisuje i jest spore zachmurzenie.
wrclaguna Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 Ogladalem w BT na zywca a nawet siedzialem w niej CUBER dobra robota z Pakietem S LINE
wrclaguna Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 Mam B8 w planach kupic i szukam dla zony Ciezko znalezc dobra konfiguracje w wyposazeniu i w dobrych pieniadzach . Nareszcie zobaczylem jakie sa roznice miedzy zderzakami z normalnej w wersji , S LINE a nawet S4
ranyjulek Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Cuber, czy przypadkiem nie jechałem dziś koło 10:00 za Tobą na Powstańców Śląskich/Tischnera? Jeśli to byłeś Ty to jechałeś w str. Zakopianki Auto jest piękne
Cuber Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Cuber, czy przypadkiem nie jechałem dziś koło 10:00 za Tobą na Powstańców Śląskich/Tischnera? Jeśli to byłeś Ty to jechałeś w str. Zakopianki Auto jest piękne Tak to byłem Ja ps. dzięki
ranyjulek Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Miałem nadzieję, że pojedziesz w górę, to może bym pozdrowił gdzieś na czerwonym
Cuber Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Miałem nadzieję, że pojedziesz w górę, to może bym pozdrowił gdzieś na czerwonym Na spota przyjedź z tego co widziałem to ramki tez bys mógł klubowe założyć
ranyjulek Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 No właśnie na spota to już się wybieram i wybieram. Zawsze coś mi wypada. Ramki kupię, żeby nie być incognito
Cuber Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Wczoraj wymieniłem radio i wyswietlacz na kolorowy , radio chorus-a na Concerta z karta sd ( oczywiscie wizyta w ASO na odblokowanie komponentu musiala byc ) i powiem że jestem lekko zniesmaczony graniem , myślalem ze przynajmniej concert zagra tak samo jak chorus a tu lekka kiszka :shocked:
alvaro Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Przejście z wyświetlacza monochrom na kolorowy wymagało zmiany instalacji ?? [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2011, 11:47_________________________________________________Czyli co chorus grał lepiej ? To one nie różnią się tylko możliwością czytania kart pamięci ?? Chorus czyta MP3 z płyt czy też ni chu chu ??
Cuber Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Przejście z wyświetlacza monochrom na kolorowy wymagało zmiany instalacji ?? [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2011, 11:47_________________________________________________Czyli co chorus grał lepiej ? To one nie różnią się tylko możliwością czytania kart pamięci ?? Chorus czyta MP3 z płyt czy też ni chu chu ?? Nie wymagało zmiany instalacji , poprostu wyciągnąłem stare graty i wsadzilem nowe z wyświetlacza poszedl kabel do radia ( oczywiscie inny niż do czerwonego ) a samo radio weszło w kostke P&P potem odblokowanie komponentu w ASO i gra ale gra naprawdę gorzej niż chorus , bass jest średni ;( Chorus czy czytał ups nie wiem , ale chyba nie bardzo .
KERCZI Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 no co Ty mowisz?! Czyli co? trzeba isc za ciosem i zalozyc B&O ?? A moze masz zle zakodowane?? Ja ostatnio np. zmienilem codowanie za CABRIO i auto gra o niebo lepiej, jakby byl procesor dzwieku wstawiony i ze nie wspomne ze zakres jest duzo szerszy... moze pokombinowac z kodowaniem?? Wiem ze tez roznica jest jak ustawiasz radio "LINIOWO" a moze do tego "wyzszego" radia przewidziana jest dodatkowo TUBA do bagaznika???? dziwne
pawel1380 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Przejście z wyświetlacza monochrom na kolorowy wymagało zmiany instalacji ?? [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2011, 11:47_________________________________________________Czyli co chorus grał lepiej ? To one nie różnią się tylko możliwością czytania kart pamięci ?? Chorus czyta MP3 z płyt czy też ni chu chu ?? Nie wymagało zmiany instalacji , poprostu wyciągnąłem stare graty i wsadzilem nowe z wyświetlacza poszedl kabel do radia ( oczywiscie inny niż do czerwonego ) a samo radio weszło w kostke P&P potem odblokowanie komponentu w ASO i gra ale gra naprawdę gorzej niż chorus , bass jest średni ;( Chorus czy czytał ups nie wiem , ale chyba nie bardzo . Właśnie nie mŌwiłem Ci ale jak posłuchałem u Ciebie tego chorusa to byłem w szoku... Jak na zwyklaka coś dobrze grało...
Cuber Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Właśnie nie mŌwiłem Ci ale jak posłuchałem u Ciebie tego chorusa to byłem w szoku... Jak na zwyklaka coś dobrze grało... wiem bo każdy tak mówił że smigał aż miło
Rekomendowane odpowiedzi