wrclaguna Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 A czym sie rozni 8K9 827 933 a 8K9 827 933 A Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 7 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 A czym sie rozni 8K9 827 933 a 8K9 827 933 A pewnie Niczym w marcu 2010 roku wycofali i zastąpili na te z literką A Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 I wszystko jasne Cuber jakie masz listwy wewnętrzne ozdobne na drzwiach , desce , tunelu środkowym ? Przymierzam sie do aluminium szczotkowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 7 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 No Ja mam srebrny alu szczotkowany kod 1NK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 I tez takie beda u mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 7 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 I tez takie beda u mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 To który w końcu łyknął daszek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 8 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 To który w końcu łyknął daszek ? też sie zastanawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 WRC jest na fali od paru tygodni pewnie on Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 WRC jest na fali od paru tygodni pewnie on do mnie przyjdzie po 15-tym lipca z Niemcowni i to zamiennik . Zobaczymy co to przyjdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 8 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Ja właśnie powoli dorastam do decyzji aby zakupić "lotke" w ASO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Ja właśnie powoli dorastam do decyzji aby zakupić "lotke" w ASO Z malowaniem to pod 1,5 klocka... oszalales? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 8 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 wezmę FV odlicze Vat , napewno załatwię sobie rabat , lakierowanie free wiec nie bedzie tragedi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mmcv Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 wezmę FV odlicze Vat , napewno załatwię sobie rabat , lakierowanie free wiec nie bedzie tragedi nie no to Cie wyjdzie z 700-800 PLN , to juz jest normalna cena ...w miare :> . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 13 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 Lotka zamówiona w ASO, trzeba będzie poczekać bo w Kluczykowie nie mają i trzeba ściagac z DE + lakierowanie hmmmmm na koniec przyszłego tygodnia może sie uda że będzie zainstalowana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 WARIAT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 no jestem ciekaw efektu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 Lakierowanie w ASO w Polsce zaczyna podchodzic delikatnie pod norweskie ceny. W Wawie Auto Viva bierze 1300zl za element!! Ciekawa cena... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 Lakierowanie w ASO w Polsce zaczyna podchodzic delikatnie pod norweskie ceny. W Wawie Auto Viva bierze 1300zl za element!! Ciekawa cena... :gwizdanie: jak byś ich sponsorował to też byś malował w ASO :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 13 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 Lakierowanie w ASO w Polsce zaczyna podchodzic delikatnie pod norweskie ceny. W Wawie Auto Viva bierze 1300zl za element!! Ciekawa cena... :gwizdanie: w Krakowie zdecydowanie taniej bo cena za element z tego co pamietam to 800 złMnie akurat to nie dotyczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi