dobry1 Opublikowano 29 Maja 2013 Opublikowano 29 Maja 2013 Tak do Navipolu ale czy do Marcina :eusathink:własnie sie zastanawiam nad czasem montażu (do krakowa mam około 250km)NAWIGACJA MMI 3G DO AUDI A4/A5/Q5 (3264603287) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Cuber Opublikowano 29 Maja 2013 Autor Opublikowano 29 Maja 2013 No Ja właśnie byłem u niego na jedną poprawkę Spolszczenie wgra mi w przyszłym tygodniu bo to chwile czasu zajmuje Powołaj się Na mnie u Marcina
proximpuh Opublikowano 29 Maja 2013 Opublikowano 29 Maja 2013 Do polifta są w cenie pewnie ze 2 tys. trzeba dać z poduszką Za 2k to trzeba jeszcze trochę poszukać
proximpuh Opublikowano 29 Maja 2013 Opublikowano 29 Maja 2013 No moja kiera wyszła mniej niż 2 K Za ściętą i z fajnymi przeszyciami trzeba dać ponad 2K:kwasny:
Cuber Opublikowano 29 Maja 2013 Autor Opublikowano 29 Maja 2013 widziałem ostatnio w sieci za 700 zeta + poduszka za 1000-1100 zł i jest komplecik
proximpuh Opublikowano 29 Maja 2013 Opublikowano 29 Maja 2013 Masz rację, znaleźć można, ale w większości są sporo droższe:wink:
Gość Stanley-AUDI Opublikowano 29 Maja 2013 Opublikowano 29 Maja 2013 Witam , ja robiłem w Krakowie w marcu , aktualizacja sofru oprogramowania + polskie menu + mapy 2013 do MMI 3G + odblokowanie TV-DVD u tego gościa koszt 800 zł za całość , można wysłać samą jednostke do zrobienia ale ja byłem osobiście , czas około 4 godzinki Polskie Menu Kraków AUDI, BMW, VW, SEAT, SKODA, OPEL, MERCEDES - Polskie Menu - Nauczymy Twoje Auto Języka Polskiego !
darecy Opublikowano 29 Maja 2013 Opublikowano 29 Maja 2013 Witam , ja robiłem w Krakowie w marcu , aktualizacja sofru oprogramowania + polskie menu + mapy 2013 do MMI 3G + odblokowanie TV-DVD u tego gościa koszt 800 zł za całość , można wysłać samą jednostke do zrobienia ale ja byłem osobiście , czas około 4 godzinki Polskie Menu Kraków AUDI, BMW, VW, SEAT, SKODA, OPEL, MERCEDES - Polskie Menu - Nauczymy Twoje Auto Języka Polskiego ! Też robiłem u Darka i go chwałę. Cubrer, zaczynam jarać się na Twoją kierę Chyba jutro przyjadę z kluczem francuzkim i sobie ją u siebie przymierzę iPad Tapatalk HD
Cuber Opublikowano 29 Maja 2013 Autor Opublikowano 29 Maja 2013 heheh Ja nie wiem czy dotrę jutro na spota bo szwagier ma roczniće ślubu i jakas imprezka się szykuje
PABLO Opublikowano 29 Maja 2013 Opublikowano 29 Maja 2013 Witam , ja robiłem w Krakowie w marcu , aktualizacja sofru oprogramowania + polskie menu + mapy 2013 do MMI 3G + odblokowanie TV-DVD u tego gościa koszt 800 zł za całość , można wysłać samą jednostke do zrobienia ale ja byłem osobiście , czas około 4 godzinki Polskie Menu Kraków AUDI, BMW, VW, SEAT, SKODA, OPEL, MERCEDES - Polskie Menu - Nauczymy Twoje Auto Języka Polskiego ! Byłeś u Darka, on współpracuje z Marcinem
Cuber Opublikowano 31 Maja 2013 Autor Opublikowano 31 Maja 2013 domówiłem właśnie w ASO głośniczki wysokotonowe B&O w podszybie ( centralny już wcześniej zakładałem ) i w miejsce gdzie seryjnie ich nie ma czyli na wysokości lusterka zewnętrznego teraz po zmianach brakuje mi wysokich tonów zobaczymy co wyjdzie po tym zabiegu
cool506 Opublikowano 31 Maja 2013 Opublikowano 31 Maja 2013 domówiłem właśnie w ASO głośniczki wysokotonowe B&O w podszybie ( centralny już wcześniej zakładałem ) i w miejsce gdzie seryjnie ich nie ma czyli na wysokości lusterka zewnętrznego teraz po zmianach brakuje mi wysokich tonów zobaczymy co wyjdzie po tym zabiegu Czekam na Efekty:kox: To przy lusterkach niema wysokich tonów? a instalacja jest?
darecy Opublikowano 31 Maja 2013 Opublikowano 31 Maja 2013 nie ma instalacji musisz ciągnąć druta Cuber, ja rok temu podłączałem u siebie wysoko-tonowy pisklak i marnie go było słychać będzie trochę lepiej jak dasz małą zwrotnicę głośnikową po między wysokim a średnim w drzwiach. (chyba że B&O mają już wbudowaną) może B&O + wzmacniacz zrobi Ci lepszy dźwięk.
Cuber Opublikowano 1 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2013 Mając ASS to po zmianie na 3G (światłowód , inny wzmak) dało to kolosalną różnicę! Nagle okazało się ze słychać ze mam z tyłu głośniki i Tubę do tego Przód gra znakomicie ale brakuje mu delikatnie "cykaczy" ( oczywiście nie jestem melomanem itd. ale dla mnie jest już idealnie ) stad tez moja decyzja na wymianę głośników z deski na B&O. Jeszcze tylne drzwi musze wygłuszyć bo przednie już mam zrobione
darecy Opublikowano 1 Czerwca 2013 Opublikowano 1 Czerwca 2013 A czym wgluszasz? Mi tez brakuje wysokich w standardowym naglosnieniu, bo bass daje rade
cool506 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Macie juz tyle porezane , że nigdy Was nie dogoniet
Rekomendowane odpowiedzi