?UKASZ_AUDI_A4 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Witam wszystkich serdecznie. Mam pytanie - przede mną wymiana tarcz hamulcowych(przód+tył) i oczywiście klocków. Mam już wybrany zestaw(tarcze firmy BREMBO+KLOCKI firmy FERODO). Z tego co się zorientowałem tylko przednie klocki maja czujnik starcia. Moje pytanie dotyczy komunikatu który mi się pojawił na komputerze odnośnie wymiany okładzin hamulcowych(czyli czujniki zadziałały)- otóż czy po wymianie klocków na nowe z czujnikami ten komunikat zniknie czy będę musiał udać się do serwisu żeby kolesie podłączyli się komputera i wpisali nowe parametry klocków - bo o czymś takim słyszałem ale nie jestem pewien na 100%... jeżeli ktoś jest zorientowany w temacie proszę o porady.... Z góry dzięki
?UKASZ_AUDI_A4 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2010 no to super chociaż ten problem z głowy[br]Dopisany: 31 Sierpień 2010, 18:34_________________________________________________a co powiecie w ogóle o tych firmach tarcz i klocków...
?UKASZ_AUDI_A4 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Jeżeli brembo takie sobie, to jaką firmę od tarcz najbardziej polecasz?-ate?
?UKASZ_AUDI_A4 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Dzisiaj byłem w sklepie i koleś odradzał mi Boscha, to samo mówił mi koleś z ogłoszenia z allegro - odradzał Boscha a o Brembo powiedział, że będę ich z nb.zadowolony...już sam nie wiem
Dev Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 gadaj z takimi którzy to montuja (ja) a nie sprzedaja :wallbash: przestan juz szukac ch..a do du...y, proponowałem Ci zestaw Ferodo & Ferodo w godziwych pieniadzach a Ty ciągle: Brembo, brembo, brembo.... Ate, padłem.....
Rekomendowane odpowiedzi