nikos172 Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 Witam, mam taki problem że często nie działa mi klimatyzacja. Połączyłem to z temperaturą jaką pokazuje komputer na cyferblacie i rzeczywiście może ameryki nie odkryłem ale gdy jest minus na wyświetlaczu to klima się nie załącza, a gdy tylko się pojawi temp. około +3st C to klima zaczyna chodzić, i teraz pytanie: jaki kupić czujnik do mojej Audi żeby wszystko wróciło do normy?? jest to audi B5 97' 1.9TDI avant wyjałem stary czujnik o numerze 1J0 973 702 ale czytałem że to czujnik od wersji poliftowej po 2001 roku. Czy jest ktoś w stanie powiedzieć mi jaki czujnik mam kupić?? Pozdrawiam i dziękuje za odpowiedzi
miron123 Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 Podepnij waga bo na czuja to mozna tylko stracic kase na czujniki,ja wydalem stuwe na czujnik a jest dobry ,pozdrawiam
nikos172 Opublikowano 2 Września 2010 Autor Opublikowano 2 Września 2010 I co było przyczyną u Ciebie kolego?? gdzie mogę podpiąć sie do VAGA? Aso tak?? w domu nie mam żadnych kabli i progamow do vaga, zreszta i tak bym tego nie ogarną
miron123 Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 Cceść kolego ja miałem spaloną instalacje po naprawie kabli klima wlanczala sie iwylanczala stwierdzilem ze to wina czujnika zewnetznego potym ze skakala temperatura na wyswietlaczu przy liczniku, po wymianie na nowy bylo tosamo wiec przymieralem sie do wymiany druriego ktury znajduje sie w obudowie filtra kabinowego znowu koszt 100 zl i niewiadomo czy bedzie dialala klima ,zrezygnowalem z kupna,podpiol znajomy waga wykasowal bledy i klima diala ,tak ze musisz zdiagnozowac usterke wagiem.Pozdrawiam
nikos172 Opublikowano 2 Września 2010 Autor Opublikowano 2 Września 2010 Podpowiesz mi gdzie znajdę dostęp do vaga?? mogę to samemu zrobić?? dzięki za pomoc
miron123 Opublikowano 3 Września 2010 Opublikowano 3 Września 2010 Czesc kolego jesli masz waga i znasz sie naty to powinienes dac sobie rade,a jak niemasz tego sprzetu to poszukaj na forum kogos z twojej okolicy,bo miedzy nami jest zaduza odleglosc zeby podpiac waga
clinque Opublikowano 3 Września 2010 Opublikowano 3 Września 2010 Witam, mam taki problem że często nie działa mi klimatyzacja. Połączyłem to z temperaturą jaką pokazuje komputer na cyferblacie i rzeczywiście może ameryki nie odkryłem ale gdy jest minus na wyświetlaczu to klima się nie załącza, a gdy tylko się pojawi temp. około +3st C to klima zaczyna chodzić, i teraz pytanie: jaki kupić czujnik do mojej Audi żeby wszystko wróciło do normy?? jest to audi B5 97' 1.9TDI avant wyjałem stary czujnik o numerze 1J0 973 702 ale czytałem że to czujnik od wersji poliftowej po 2001 roku. Czy jest ktoś w stanie powiedzieć mi jaki czujnik mam kupić?? Pozdrawiam i dziękuje za odpowiedzi z twoja klima wszystko w pozadku, poprostu w zadnym audi nie zalacza sie przy minusowych temperaturach...
Rekomendowane odpowiedzi