MALIN-PL Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 witam mam pytanie czy przez naderwana gume tloczka prawego przedniego, przy hamowaniu samochod moze sciagac na prawo?? najczesciej po deszczu,, ma to jakis zwiazek??
karbonek Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 Syf może się zbierać i coś blokować.
Dev Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 rozbiórka, czyszczenie i montaz nowej osłony i oringu
MALIN-PL Opublikowano 3 Września 2010 Autor Opublikowano 3 Września 2010 wiem ze musze to wymienic, ciekawe czy to cos da
Dev Opublikowano 4 Września 2010 Opublikowano 4 Września 2010 jak zrobisz wszystko tak jak nalezy to bedzie gralo
oktawian Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 Jak jedna strona nie trzyma to lżej hamuje ... druga natomiast hamuje tak jak powinna ... Stąd efekt ściągania .
MALIN-PL Opublikowano 9 Września 2010 Autor Opublikowano 9 Września 2010 mhm a zerwana gumę mam z prawej strony a ściąga tez na prawo czyli tłoczek musi jakoś mocniej wychodzić
songo Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 tak tyle że przez ten cały syf który Ci się tam dostaje tłoczki mogą pracować nierówno gdyż może np nieco później dociskać czy też odbijać a to ze akurat jest to zazwyczaj po deszczu to normalne że na mokrym asfalcie będzie to bardziej odczuwalne niż na suchym
MALIN-PL Opublikowano 10 Września 2010 Autor Opublikowano 10 Września 2010 mhm, dzięki za odp, zobaczymy jak to zrobię
Rekomendowane odpowiedzi