kaszub36 Opublikowano 4 Września 2007 Opublikowano 4 Września 2007 od jakiegos czasu wariował mi szyberdach tz gdy był otwarty to raz sie otwierał cały a raz nie a wczasie jazdy ruszał sie a dzis rano przestał centralny reagowac na pilota i cały czas swieci sie dioda od alarmu ps dzis przestał działac cały zamek otwieranie tylko drzwi z klucza inne sie nie owierają i jest problem bo klapa tylnia sie nie otwiera i wlew paliwa tez nie [br]Dopisany: 03 Wrzesień 2007, 20:44 _________________________________________________i co nikt nic nie powie?? ;(
wesoly1601 Opublikowano 4 Września 2007 Opublikowano 4 Września 2007 Mi się zamek też nie otwieram ani z klucza ani z pilota... pojechałem do elektryka i okazało się że przekaźnik uszkodzony... koszty jakieś 70 pln...
kaszub36 Opublikowano 7 Września 2007 Autor Opublikowano 7 Września 2007 dzis elektryk sprawdził ze pompka była troche zalana wodą ale nic nie zdziałał. kurka a ja mam wontpliwosci co ma pompka do alarmu który,tez padł
wit.s Opublikowano 7 Września 2007 Opublikowano 7 Września 2007 Alarm to pewnie osobna sprawa. Jak jest problem z centralnym to na 99% wina pompki. U mnie tak było. A dodatkowo mam przkonanie, że jak zrobisz pompkę, to i alarm przestanie wariować. Ja naprawiałem pompkę u klubowego kolegi kapsla, ale on z Tych jest - może być nie po drodze Na mój rozum trzeba eksplorować temat pompki.
kaszub36 Opublikowano 7 Września 2007 Autor Opublikowano 7 Września 2007 no niestety ja jestem z pomorskiego koło chojnic jeszcze jedna drobnostka lampka na suficie w pozyci otwarte drzwi tez przestała działac w tym samym czasie a moze to tylko popierdułka nie wiem
chudineze Opublikowano 7 Września 2007 Opublikowano 7 Września 2007 jeszcze jedna drobnostka lampka na suficie w pozyci otwarte drzwi tez przestała działac w tym samym czasie a moze to tylko popierdułka nie wiem mysli Bo ta pompka też odpowiada za działanie tej lampki więc musisz przerobić temat pompki od centralnego i powinno wrócić wszystko do normy.
wesoly1601 Opublikowano 7 Września 2007 Opublikowano 7 Września 2007 no Kaszub u mnie też ta lampka przestała działać... może sterowanie zamkiem przez alarm ma jakieś powiązania z tym?:/ Koleś od alarmów naprawił mi tą pompkę i teraz i alarm i lampka i zamek działa tak jak należy. Uszkodzone podobno były przekaźniki w pompce
kaszub36 Opublikowano 8 Września 2007 Autor Opublikowano 8 Września 2007 ok to wszystko mozliwe ze pompka jak mówiłem było widac ze była troche zalana wodą teraz tylko jakiegos elektronika i do roboty. Moze ktos zna jakiegos dobrego z ok Chojnic??
wesoly1601 Opublikowano 8 Września 2007 Opublikowano 8 Września 2007 Szukaj zakładu dobrego gdzie montują alarmy, centralne zamki... tam najszybciej będą wiedzieć o co chodzi....
kaszub36 Opublikowano 24 Września 2007 Autor Opublikowano 24 Września 2007 dzieki za wszystkie rady,Faktycznie zalana pompka wlneła na amen i elektronik powiedział ze nie warto juz naprawiac. wiec kupiłem nową z alegro dzis zamontowałem i wszystko juz jest ok nawet lampka
Rekomendowane odpowiedzi