kolos78 Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 witam chcialem sie dowiedziec kto mial stycznosc z tarczami brembo z serii oro w praktyce pozdr
Jarol Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 witam chcialem sie dowiedziec kto mial stycznosc z tarczami brembo z serii oro w praktyce pozdr Bardzo dobre tarcze miałem w poprzednim aucie i byłem bardzo zadowolony.
Dev Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 witam chcialem sie dowiedziec kto mial stycznosc z tarczami brembo z serii oro w praktyce pozdr sorry że się wtrące, a obiecywałem że nie ale troche pomogę Koledze chodzi tutaj o ogólna eksploatacje tych tarcz, komfort jazdy i skutecznośc hamowania jak sie sprawdzaja w praktyce, jakie sa ich plusy i minusy (cena :polew:) z jakimi najlepiej klockami współpracują, czy sie odkształcają i czy pękają no i co najwazniejsze czy warto je montowac na aucie czy lepiej wrzucic Oro czy Ate PD-ki
kolos78 Opublikowano 5 Września 2010 Autor Opublikowano 5 Września 2010 witam chcialem sie dowiedziec kto mial stycznosc z tarczami brembo z serii oro w praktyce pozdr sorry że się wtrące, a obiecywałem że nie ale troche pomogę Koledze chodzi tutaj o ogólna eksploatacje tych tarcz, komfort jazdy i skutecznośc hamowania jak sie sprawdzaja w praktyce, jakie sa ich plusy i minusy (cena :polew:) z jakimi najlepiej klockami współpracują, czy sie odkształcają i czy pękają no i co najwazniejsze czy warto je montowac na aucie czy lepiej wrzucic Oro czy Ate PD-ki
jaro4444 Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 no i co najwazniejsze czy warto je montowac na aucie czy lepiej wrzucic Oro czy Ate PD-ki :polew: Szyderca
Rekomendowane odpowiedzi