major13 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 powiem kawał o napięciu. bo na pięciu napadło dziesięciu
MarianekZg Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 każdy z nich był tak trzepnięty, że im lolek stał wygięty
MultiPanda69 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 świetna bajka tu powstaje zdecydowanie, ja zostaje dzieciom będę ją czytał wieczorami bawiąc się później motorami teraz czas pojeździć Aczwóreczką a wieczorem zabawić się z aktoreczką tylko żebym potem nie musiał bawić się apteczką
Seba_LDZ Opublikowano 5 Września 2011 Opublikowano 5 Września 2011 mowisz bracie aktoreczke i masz ladna aczworeczke ?? bardzo dobrze to jest to ! w zyciu przeciez chodzi o zeby zyc i cieszyc sie kazdy dzien liczy sie zeby przezyc zycie godnie nie pochmurnie lecz pogodnie dawac radosc szczescie milosc a nie szarosc smutek zgnilosc :polew: (no nic mi nie pasowalo)
MarianekZg Opublikowano 5 Września 2011 Opublikowano 5 Września 2011 rkwon kolego dobrze prawisz, czuje, że nie długo już postawisz, może będzie to siódemka, może będzie i ósemka lecz na razie póki co, można zrobić by i to: zrobić flachę w wolnym czasie i nie ważne czy przy kasie, ważne żeby było miło, żeby nieźle się bawiło, będzie fajnie szum i gwar i na koniec RUDA NA BAR !!! :punk:
vandenSmurff Opublikowano 5 Września 2011 Opublikowano 5 Września 2011 szarości i zgniłości w audi nie zastaniesz jak w zimę w jakiś słup nie walniesz ocynk świetnie trzyma się więc i Ty kierowco dobrze kieruj się
MarianekZg Opublikowano 10 Października 2011 Opublikowano 10 Października 2011 lato, lato, jesień, zima czy już każdy tutaj kima fajnie tak kręciło się ale coś zesrało się wena wszystkich opuściła moc piekielna była w nich chyba idzie tutaj zima EEhhhh do wiosny krzyknął Zdzich
marcin248 Opublikowano 10 Października 2011 Opublikowano 10 Października 2011 Nie koniecznie moi mili śledzę temat w każdej chwili tylko człowiek zabiegany załapuje już omamy kupił olej wpomagania rozlał z tyłu i do prania dobrze że to nie w kabinie w bagażniku może minie no i kur..a wymieniłem chciał bym bardzo o czy śniłem
Rekomendowane odpowiedzi