Koczis Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 Witam. Mam pilne pytanie. Czy na felgę stalową o parametrach 6J 16 będzie pasowała opona 205/55/16, czy będzie to wyglądało jak opona 225 na feldze 7", czyli jak balon, który pogarsza właściwości jezdne? Bardzo dziękuję za odpowiedzi. :thankyou2:
clinque Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 ksiazki pisza ze pasowac bedzie, nawet z fabryki takie wychodzily;) inna sprawa ze moze sie to komus nie podobac
Koczis Opublikowano 6 Września 2010 Autor Opublikowano 6 Września 2010 Kurcze, mało widać, czyli co jest balon? Mam możliwość kupienia fel stalowych od audi a6 i właśnie mają takie parametry, że felga jest 16, a szerokość tylko 6J.[br]Dopisany: 06 Wrzesień 2010, 09:14_________________________________________________P.S. Dziękuję [br]Dopisany: 06 Wrzesień 2010, 09:14_________________________________________________Felgi jednak kupiłem, zobaczymy jak założę opony, można usunąć temat. Dziękuję.
eMeM Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 większość aut w serii ma własnie felgi 6-6,5J z oponami 205/55/16 ....... a że balon ? przecież jeśli zależy ci na wyglądzie i właściwościach jezdnych to sie nie kupuje 16" ....
Rekomendowane odpowiedzi