malin2007 Opublikowano 5 Września 2007 Opublikowano 5 Września 2007 moje gdy skrecam na miejscu dosc mocno przy koncu drzy wręcz skacze mi cały układ kierowniczy co to moze być.Płyny układu wspomagania mam na poziomie/ Tak słychać przy tym pompke i to dość głośno
lopezm Opublikowano 5 Września 2007 Opublikowano 5 Września 2007 a czy słychać wtedy bardzo pompę wspomagania?
ilo Opublikowano 5 Września 2007 Opublikowano 5 Września 2007 Witam ja bym stawiał na luźny pasek od pompy do wspomagania to taka najtańsza opcja do naprawy
gzrybol Opublikowano 5 Września 2007 Opublikowano 5 Września 2007 Witam Miałem podobnie przy max skręcie skrzeczało jak diabli okazło sie że to koło na alternatorze ze sprzęgiełkiem jednokierunkowym koszt jakies 200 zł zamiennik.
malin2007 Opublikowano 6 Września 2007 Autor Opublikowano 6 Września 2007 Tak przy mocnym skrecie np na miejscu słychac głośno pompke i czuc ogromne drgania!!
gzrybol Opublikowano 6 Września 2007 Opublikowano 6 Września 2007 To nie pompa bedze tylko pasek sie slizga po kole alternatora zatarte sprzęgiełko jednokierunkowe które przepuszcza przy dużym obciążeniu czyli przy max skrecie w miejscu polecam zaobserwować dobry mechanior to wychaczy
Rekomendowane odpowiedzi