Martino22 Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 Troche szkoda autka ale troche mnie rozsmieszyla butla z tylu ktora przetrwala LPG w takim aucie http://kregaan.wrzuta.pl/obraz/powieksz/2SkqpiVmhku
rafalekx Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 plastikowe dekielki w felgach całe? Coś by się jeszcze wybrało :gwizdanie:
majkel_majki Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 Czemu felgi się nie spaliły to mnie dziwi a butle lpg są robione tak aby wytrzymały bardzo dużo, a w razie czego nie wybuchają, tylko puszczają bąka z gazu w jednym miejscu.
Maciek80 Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 Patrząc po felgach to stary model, więc butla LPG to nic nadzwyczajnego. Te auta można teraz kupić już za kilkanaście tysi, więc czasem znajdzie się jakiś amator lansu który potem LPG pakuje bo nie stać go na paliwo.
majkel_majki Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 amator lansu który potem LPG pakuje bo nie stać go na paliwo. Uważaj żebyś jakiegoś sporu LPG vs. diesel nie rozpętał :gwizdanie: kwestia pakowania lpg jest dyskusyjna, robiąc np 40 i więcej tys km. rocznie jazda na benzynie to marnowanie pieniędzy, a nie każdy chce jeździć dieslem. Koniec OT.
Maciek80 Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 To trochę inna sprawa wg mnie. Kupowanie starej A8 za grosze (grosze w stosunku do ceny nowego), czyli samochodu z najwyższej półki jeśli chodzi o luksus i prestiż i wkładanie do niego LPG jest dziwne. To tak jakby wsadzić LPG do Porsche (nowe kosztują podobnie). LPG w "normalnych" autach rozumiem, w tych najbardziej luksusowych albo sportowych - już nie.
majkel_majki Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 Każdy ma swoje zdanie i tak być powinno. Ja nie widzę w tym nic dziwnego, a Porsche tym bardziej 911 to dla mnie zupełnie inna liga niż audi, nawet A8.
Maciek80 Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 Ale ja nie chcę dyskutować o tym czy LPG jest dobre czy złe. Każdy ma prawo robić co chce ze swoim autem i jeździć na czym mu się tylko podoba. Zwyczajnie Martino22 był zdziwiony obecnością LPG w A8, więc napisałem co wg mnie było przyczyną tego, że została zamontowana. Bez podtekstów mających na celu wywołanie dyskusji/kłótni.
ezc1 Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 oj tam dziewczyn nie OBCHODZI czym jezdzi czy benzyna czy gazem czy ropa aby tylko ladnie sie auto prezentowalo :gwizdanie:
majkel_majki Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 Całe nadwozie a8 jest z aluminium dlatego poszycie i rama się wypaliły.
Martino22 Opublikowano 6 Września 2010 Autor Opublikowano 6 Września 2010 Nie wiedzialem ze temat bedzie sie cieszyl takim zainteresowaniem absolutnie nie mam nic do LPG i kto czym jeździ ale w autach typu "szporting" tez jest El PI DŻI . Kupujac takie auto trzeba sie liczyc ze to raczej mały smoczek nie jest
krg1 Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 szpachla szpachla i jeszcze raz szpachla i cos z tego sie jeszcze da zrobic
Martino22 Opublikowano 6 Września 2010 Autor Opublikowano 6 Września 2010 Skoro juz kolega zaczyna temat o szachlowozach to tutaj mam calkiem ciekawy projekt http://www.auto-motor-i-sport.pl/motoforum/lofiversion/index.php/t57.html
Dzo-Dzo Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 w tm a8 najlepsze sa fotele ehehehehe
Rekomendowane odpowiedzi