Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B7] Tylna kanapa z otworem na narty - przeróbka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam pytanie czy aby wymienić tyle oparcie seryjne s-line na takie aby znajdowała się w nim otwierana klapka do przewozu nart wiąże się z zakupem dokładnie takiej samej kanapy a konkretnie tylnych oparć? Czy jest możliwośc kupna innego koloru i przełożenia samych obić czy to może być problem? I czy ewentualnie można kupić nie s-line'owe tylne oparcie czy szkielet s-line i zwykły się różnią?

Opublikowano

Ale po co chcesz mieć otwierany tunel w siedzeniach?

Wydaje mi się bez sensu jeśli masz dzieloną składaną kanapę. Po złożeniu mniejszej połowy i tak mogą jechać 2 os z tyłu, z tunelem to samo (może trochę wygodniej, ale nie wiem czy warto...)

Opublikowano
  • Autor

no właśnie chodzi o tą wygodę. Chcąc jechać na narty z tyłu siedzą dwie osoby i na pewno wygodniej jest siedzieć na normalnych siedzeniach niż na środku.

Opublikowano

Tylko kolego ciężko ci będzie zmieścić więcej niż jedną parę nart bo ten oryginalny otwór jest malutki

Opublikowano
  • Autor

Hmm muszę w takim razie to oblukać u kogoś kto to ma. Kiedyś miałem coś takiego w Vectrze B i tam spokojnie mieściły się dwie pary w osobnych pokrowcach.

Opublikowano

Mogę zrobić fotki i wymiary ;)

Opublikowano
  • Autor

Bart-S, będę bardzo wdzięczny :)

Opublikowano

Worek na narty ma długość ok. 120cm - rozwija się prawie do końca przedniego podłokietnika. Razem z przestrzenią dostępną w bagażniku (85cm) daje to łączną maksymalną długość przewożonego przedmiotu w okolicach 205cm. Otwór w kanapie ma wymiary 25cmx18cm. Poniżej troszkę fotek...

skisack1.JPG

skisack2.JPG

skisack3.JPG

skisack4.JPG

Opublikowano

Ja mam szara alcantare i wszystkie elementy sa koloru szarego, zarowno plastikowe ramki jak i tapicerka tylna od strony bagaznika.

Oczywiscie worek jest czarny jak Bart-S.

Hmm, :mysli: nie polecam rezania samej dziury, temat latwy w uszkodzeniu a pozatym nie sadze abys znalazl gdzies kompletna drziure wraz z dwiema parami drzwiczek.

Jednak wiem z wlasnej audopsji jak ciezko jest znalezc sama kanape tylna :gwizdanie: - ja kupilem komplet tapicerki.

Powodzenia.

Opublikowano

Tak na marginesie jeśli jadą 4 osoby to 4 komplety nart nie wejdą na pewno. Miałem ten sam dylemat więc skusiłem się na trumnę i powiem że bajka zero brudu, śniegu i lodu z desek w aucie wszystko mieści się na górze w aucie siedzi 5 osób pełna wygoda :cool1: polecam :naughty:

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Ale po co chcesz mieć otwierany tunel w siedzeniach?

Wydaje mi się bez sensu jeśli masz dzieloną składaną kanapę. Po złożeniu mniejszej połowy i tak mogą jechać 2 os z tyłu, z tunelem to samo (może trochę wygodniej, ale nie wiem czy warto...)

bo jadąc np. w austrii nie mając nart zabezpieczonych (wewnątrz) w postaci takiego skisack-a dostajesz mandacik 200Eur i po to właśnie jest ten wór :wink4:

• 1 rok później...
Opublikowano

Odgrzewam ..

Czyli teoretycznie jest opcja przerobienia majac same ramki i rekaw bez tylnego oparcia ?

Wiem, wiem mozna box, ale mialem tunel w poprzednim aucie i jak na szybko i samemu na stok lub max dwie osoby , jest bezcenny.

Opublikowano
Odgrzewam ..

Czyli teoretycznie jest opcja przerobienia majac same ramki i rekaw bez tylnego oparcia ?

Wiem, wiem mozna box, ale mialem tunel w poprzednim aucie i jak na szybko i samemu na stok lub max dwie osoby , jest bezcenny.

Wycinanie_obicia_pokrowca_na_d_ugie_przedmioty_sk_adane_siedzenie_page_1.jpg

:wink:

Opublikowano

Dzieki :)