Gość loozzz Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 Cześć Ostatnio na środkowym wyświetlaczu pomiędzy zegarami pojawiło mi się coś dziwnego, czego wcześniej nie miałem. Po naciśnięciu przycisku reset pod dźwignią wycieraczek przeskakiwały poziomy pamięci komputera pokładowego. Były pozycje: 1, 2 i brak (tj czarny ekran) A teraz wyskoczyła mi dodatkowo nowa pozycja czarny ekran z literką N. Czy ktoś z forumowiczów wie co to jest i skąd się to wzięło? Oczywiście pozostałe też są, ale takiej pozycji nigdy wcześniej nie miałem. Pozdrawiam Loozzz
Gość loozzz Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 Kompas z nawigacji Mówisz poważnie, czy jaja Sobie robisz? Gdyby był to kompas, to N przesuwałoby się względem ustawienia auta, a tak nie jest. Też pierwszy raz się z tym spotykam, dlatego pytam na forum.
akjam Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 A jak naciśniesz RESET po tym jak pojawi się "N" to wejdziesz w menu zegarów? I "N" zniknie? Tak jak kolega napisał wyżej to info z nawigacji. Jak będziesz jechał i zmieniał pozycje samochodu to info będzie się zmieniać na np. S, SW itd... A poniżej, pod literką możesz mieć też nazwy ulic, placów, itp. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi