lukapor Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 co sądzicie o jakosci amortyzatorów firmy magnum potrzebne mi sa do audi a4 1,9 przód
grabson765 Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 co sądzicie o jakosci amortyzatorów firmy magnum potrzebne mi sa do audi a4 1,9 przód nigdy o nich nie slyszalem i raczej bym je odpuscil bo zeby byly dobre to cos by o nich bylo slychac.... a tak z ciekawosci w jakiej sa cenie?
MaxsteRR Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 Miałem je kiedyś w Golfie 3. Po przygodzie z korzeniem na który wjechałem zaczęło coś pukać w środku amortyzatora... Ale do tego czasu tłumiły dość "sympatycznie"
Lombardo Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 nie polecam, ale jak kupisz cos innego to uważaj na podróby pełno tego jest
andy_sky Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 kup lepiej coś markowego najlepiej BOGE
lukapor Opublikowano 9 Września 2010 Autor Opublikowano 9 Września 2010 te magnum moge miec w cenie 130 za sztuke
greg2505 Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 miałem je w renówce na tyle zdąrzyłem na nich przejechać ok 10 tys (sprzedana)wszystko było ok
Rekomendowane odpowiedzi