marinero Opublikowano 6 Września 2007 Opublikowano 6 Września 2007 Powital!!! Kilka fotek z mojej pracy aby uzmyslowic wszystkim jak wyglada walka o paliwko do naszych furek. Miejsce morze polnocne - basen Szetlandzki - jedna z platform - nikomu nic sie nie stalo - nawet nie bylo ewakuacji. Dla mniej wtajemniczonych srednio na takiej platformie jest okolo 200 ludzi.
pet3r Opublikowano 6 Września 2007 Opublikowano 6 Września 2007 że ogniska robicie to nic nie mówiłeś! a bez żartów - ile tego paliwa tam spłonęło?? pewnie na rok dla całego klubu by wystarczyło...
marinero Opublikowano 6 Września 2007 Autor Opublikowano 6 Września 2007 że ogniska robicie to nic nie mówiłeś! a bez żartów - ile tego paliwa tam spłonęło?? pewnie na rok dla całego klubu by wystarczyło... Ad 1 - nie mowilem tez nie robimy!! a cieply posilek tez czasami trzeba zjesc!! Ad 2 - ciezko powiedziec bo to surowka nieodgazowana - duzo nie bo zaraz wszystkie zawory denne i na rurociag doprowadzajacych byly pozamykane - ale ja bym poszalal pewnie troszke!!
Gość Trzeniu Opublikowano 6 Września 2007 Opublikowano 6 Września 2007 piszesz z tamtąd? jak Wam tam neta dociągneli ?
aramis Opublikowano 7 Września 2007 Opublikowano 7 Września 2007 Ale Grill Jak by było wiadomo wcześniej zrobilibyśmy zlot
krzyniek Opublikowano 7 Września 2007 Opublikowano 7 Września 2007 zrobilibyśmy zlot chyba spływ to może jakiś zimowy, bo ze zdjęć widac że jest sie przy czym ogrzać a tak serio to ciekawa praca i chyba trochę niebezpieczna.
Kaśka Opublikowano 7 Września 2007 Opublikowano 7 Września 2007 Masakra. To sie nazywa praca w ciężkich warunkach.
Mad_MAX Opublikowano 7 Września 2007 Opublikowano 7 Września 2007 Moj tata pracowal przeszlo 25 lat na platformach i powiem wam ze praca jest PRZEJ**ana.
Katarzyna i Albert flor Opublikowano 8 Września 2007 Opublikowano 8 Września 2007 adrenalina musi byc niesamowita.... nie zdawałam sobie nawet sprawy ze ta praca jest az tak niebezpieczna... najważniejsze że nic się nikomu nie stało.
Iverson Opublikowano 9 Września 2007 Opublikowano 9 Września 2007 Marcin foty są prze mega !! ja jednak wolę pracę na suchym lądzie. tu się najbezpieczniej czuję.
Rekomendowane odpowiedzi