EnDrIu` Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 Wie ktoś może gdzie w Warszawie jeszcze jest jakiś podjazd czy kanał gdzie na spokojnie bez opłat można sobie pogrzebać przy aucie? Mieszkam w bloku, nawet zwykłe grzebanie jak wymiana kół już rodzi jakieś konflikty z sąsiadami...a czasem też przydałoby się wejść pod auto i popatrzeć czy wszystko od spodu jest ok. Ewentualnie nawet nie sam kanał, ale jakiś daszek, gdzie nie trzeba nerwowo patrzeć na chmury z Góry dzięki za odpowiedzi
Flyer Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 Jak mieszkalem na Chomiczowce to parkowalem auto na takim parkingu strzezonym... Mieli tam cos a'la kanal/podjazd. Prowadzi go 3 emerytow chyba :gwizdanie: Mysle, ze za pare zl spokojnie go udostepnia. Jest przy ul. Aspekt / kolo Leclerca.
grabson765 Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 podjedz tam gdzie Flyer mowi... tylko wes ze soba taki specjalny klucz nazywa sie szklana 0.5L
elmichalkw Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 A możesz mi powiedzieć co przeszkadza sąsiadom w wymianie koła? Ciężkie tam masz z nimi życie... :gwizdanie:
sołtys85 Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 W warszawie otworzyli gdzieś garaż w pełni wyposażony w podnosniki i wszelakie klucze nawet dynanometryczne dostępne dla zwykłęgo zjadacza chleba. Naprawia sie auta samemu tylko płaci za użycznenie miejsca i narzędzi. Mówili o tym we wiadomościach. Ulicy nie znam. Jak wygooglujesz to rzuć link chętnie poczytam o tym
soolek Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 Był... http://admoto.pl/pub/article_print.asp?g=GS&n=835&f=ks_175.xml&artykul=Pionier+pad%C5%82&dat=
mentryb Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 To nie to. Mowili o tym w radiu itp.
Flyer Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 podjedz tam gdzie Flyer mowi... tylko wes ze soba taki specjalny klucz nazywa sie szklana 0.5L znasz to miejsce?
k0za Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 http://www.autohobby.waw.pl/ chyba o to chodzi. ciekawie to ktoś wymyślił
EnDrIu` Opublikowano 10 Września 2010 Autor Opublikowano 10 Września 2010 Chłopaki chodziło mi o zwykłe miejsce odludne z kawałkiem daszku Kanał to byłby juz luksus elmichalkw wiesz jacy ludzie potrafią być dziwni...już miałem rozmowę czemu parkuje do bloku czasem tyłem, czemu nie gaszę od razu auta etc.
Szamek Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 elmichalkw wiesz jacy ludzie potrafią być dziwni...już miałem rozmowę czemu parkuje do bloku czasem tyłem, czemu nie gaszę od razu auta etc. :shocked: gdzie Ty mieszkasz :gwizdanie:
ezc1 Opublikowano 11 Września 2010 Opublikowano 11 Września 2010 Chłopaki chodziło mi o zwykłe miejsce odludne z kawałkiem daszku Kanał to byłby juz luksus elmichalkw wiesz jacy ludzie potrafią być dziwni...już miałem rozmowę czemu parkuje do bloku czasem tyłem, czemu nie gaszę od razu auta etc. hahahaha widze ze masz bardzo ciekawie, bylo powiedziec ze masz sasiadow w d*pie i daltego parkujesz tylem
sołtys85 Opublikowano 11 Września 2010 Opublikowano 11 Września 2010 Chłopaki chodziło mi o zwykłe miejsce odludne z kawałkiem daszku Kanał to byłby juz luksus elmichalkw wiesz jacy ludzie potrafią być dziwni...już miałem rozmowę czemu parkuje do bloku czasem tyłem, czemu nie gaszę od razu auta etc. Za su[ermarketem możesz sobie jakimś stanąć. A jak potrzebujesz daszek to wyprowadzasz wózki9 z wiaty i tam sie pakujesz i do roboty.
Rekomendowane odpowiedzi