Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

MCE 09 Moduł Centralnej Elektryki lusterko włącznik świateł czujnik światła Coming Leaving Home w Audi A4 B6 i B7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam takie pytanie gdzie moge kupic przewody potrzebne do przejscie z MCE C na MCE F mam wszytskie potrzbne rzeczy czyli lusterko wlacznik swiatel AUTO przelacznik CLH i MCE F konektery do wtyczek, potrzebuje tylko przewodow ale na alegro nie sa dostepne wszytskie kolory , czy pozostaje ASO czy moze jest jakis sklep internetowy moze macie jakis namiar na jakis sklep bardzo bym byl wdzieczny za info dziekuje pozdrawiam.

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 687,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Conrad.pl - Elektronika, Elektrotechnika, Komponenty, Dom i Ogród, Narzędzia, Modelarstwo.

Szukaj w samochodowe/elektryka/przewody. To są przewody FLRY-A i B.

Hej witam u sibie w aucie przerabiles modul centralnej elektryki z nizszego na wyzszy? Czy jak zamowie kazdego przewodu po 4 m to mi wystarczy zeby to wszytsko poskladac przewody maja miec grubosc 0.50mm czy 0.75 mm?

Opublikowano

jeśli kolega chce przechodzić z Low na High i nie wydać fortuny na piny z ASO to proponuję zakupić kompletną wiązkę wnętrza z B6 lub B7 - tańsza będzię z anglika i tym lepsza im lepiej wyposażone auto. Jeśli w planach są inne mody elektryczne to tym bardziej polecam zakup wiązki. Sam tak zrobiłem i pomimo wielu przeróbek ani jednego pinu nie musiałem kupować w ASO. Już dawno mi się to zwróciło.

Opublikowano

Nie powiem Ci. U mnie od razu był ten najwyższy dostępny w B6 i była instalacja w wersji High. Ja tylko podpowiadam, gdzie są przewody w umiarkowanej cenie a dużym wyborze.

Opublikowano

Witam. po przeróbce z mce na high wyskakuje mi błąd rucklicht links. wyskakuje tylko podczas hamowania i zaraz się traci. Mam mce z b7 i błąd dotyczy dodatkowego tylnego swiatła postojowego. Przy sprawdzaniu na vag com wyskoczył błąd obydwóch żarówek. co o tym mysliscie??

Opublikowano

Zamontowałeś moduł z literką L na końcu?

Opublikowano

tak

Opublikowano

Też tak miałem. Po jakimś czasie moduł się przyucza i rzadziej wywala ten błąd. Mnie dodatkowo wywalał przy włączaniu świateł. Wymiana na moduł z końcówką N załatwia sprawę.

Tu masz w dobrej cenie np. MODUŁ STEROWNIK 8E0907279N AUDI A4 B7 2006 R 2,5 (4240319645) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Opublikowano

na razie nie będę wymieniał modułu. błąd wywala sporadycznie. właśnie zauważyłem ze coraz rzadziej wywala;) chociaż nie wiem czy to możliwe.

Opublikowano

witam potrzebuje porady bo za dużo stron się tu zrobiło i ciezko sie połapac bo kazdy pyta o co innego

mam moduł low C chce założyć mce F mam wszystkie graty i teraz pytanie wyczytałem ze do 2002 trzeba gdzies w bagazniku przecinac kable i ciagnac je przez całe auto ;/ może ktos mi to rozjazsnic gdzie sa te kable jakie i wgl niech ktos podzieli się doswiadczeniem rezania mce f w rocznikach 2001 i 2002 zeby to hulało

proszę o pomoc pozdrawiam

Opublikowano

Post 2021 masz tam fotkę na której widać 7 kabli tego samego koloru, 3 z nich to światła stopu, wciskamy stop i pokolei tniesz obserwując czy światełka gasną ;)

Opublikowano

3 czyli jeden od bocznego lewego jeden od prawego bocznego a 3?

Opublikowano

Od środkowego

Opublikowano

a pozycje tylne sa normalnie z przodu dzielone?

Opublikowano

domin mam moduł taki jak ty czyli C tzn miałes :grin: auto z lutego 2002 jest szansa ze wszystko z ptzodu jest i nic z bagaja ciagac nie trzeba?

Opublikowano

gdzie bedzie rozgałezienie?

Opublikowano

u Domina do pinu 4 we włączniku świateł wchodziły dwa kable (lewe i prawe mijania), u Ciebie idzie jeden więc lewe i prawe mijania ciągniesz ze skrzynki bezpieczników 20 i 21

Opublikowano

ty jaki miałes mce?

Opublikowano

ja mam auto z 2002 roku ale modelowo 2003 i wszystko już było z przodu. Światła mijania to najmniejszy problem bo wystarczy piny z bezpieczników wyjąć i przełożyć do kostki. Więcej zabawy jest z rozdzieleniem świateł stop odpowiednio.