grzesiek88 Opublikowano 11 Września 2010 Opublikowano 11 Września 2010 Witam, od czwartku jestem posiadaczem instalacji STAG300-4. I teraz pytanie po zatrzymaniu gdzieś np na światłach czuć gaz gaziarz mówił że to przez świece, kupiłem nowe NGK pod moje autko i fakt przestało śmierdzieć na chwile ale teraz gdy otwierałem garaż poczułem taki dziwny zapach gazu co to może być?? Gaziarze mówili że, nowa instalka się musi ułożyć prawda to?? na gazie zrobiłem 220km dopiero
Pucek Opublikowano 11 Września 2010 Opublikowano 11 Września 2010 a może masz nieszczelność :gwizdanie:
kamil1990_2006 Opublikowano 11 Września 2010 Opublikowano 11 Września 2010 może być nieszczelność wystarczy że jakiś wąż na trójniku jest źle założony i gotowe
grzesiek88 Opublikowano 11 Września 2010 Autor Opublikowano 11 Września 2010 mogę to jakos domowymi sposobami sprawdzić??
Pucek Opublikowano 11 Września 2010 Opublikowano 11 Września 2010 przy nowej instalce?? a dlaczego by nie? ja sam dociągałem wszystkie opaski bo też na początku śmierdziało a druga sprawa, to nowa instalacja nie jest jeszcze super wystrojona, więc przy pierwszej wymianie filtrów należy doregulować to co jest tak mi mówił zaufany gaziarz :gwizdanie: ale ja się nie znam jak by coś [br]Dopisany: 11 Wrzesień 2010, 13:14_________________________________________________miałem na myśli to że może podaje Ci dużą dawkę lpg a wszystkiego nie spala
grzesiek88 Opublikowano 11 Września 2010 Autor Opublikowano 11 Września 2010 też o tym myślałem ale moge jakoś sprawdzić nieszczelność?? np wodą z mydłem??
Pucek Opublikowano 11 Września 2010 Opublikowano 11 Września 2010 też o tym myślałem ale moge jakoś sprawdzić nieszczelność?? np wodą z mydłem?? podobno wodą z mydłem ale ja bym się nie patyczkował, tylko zajechał do warsztatu i niech sprawdzają, w końcu wymieniłeś świece więc problem powinien zniknąć, chyba że koleś to partacz i będzie Cię zbywał głupimi tłumaczeniami
grzesiek88 Opublikowano 11 Września 2010 Autor Opublikowano 11 Września 2010 też o tym myślałem ale moge jakoś sprawdzić nieszczelność?? np wodą z mydłem?? podobno wodą z mydłem ale ja bym się nie patyczkował, tylko zajechał do warsztatu i niech sprawdzają, w końcu wymieniłeś świece więc problem powinien zniknąć, chyba że koleś to partacz i będzie Cię zbywał głupimi tłumaczeniami właściciela dobrze nie znam ale tego co mi zakładał to dobrze znam i wiem że zna się na mechanice więc myślę że by mnie w choooja nnie robił
juby_p Opublikowano 11 Września 2010 Opublikowano 11 Września 2010 płynem do mycia szyb najlepszy jest clin taki co sie pieni i pryska pianą - jesli chodzi o domowe sposoby
grzesiek88 Opublikowano 11 Września 2010 Autor Opublikowano 11 Września 2010 sprawdze może jutro ia dam znać
klysek Opublikowano 15 Września 2010 Opublikowano 15 Września 2010 moim zdaniem nie kombinuj tylko jedz do gazownika zaplacisz 20 PLN i problem z glowy
Rekomendowane odpowiedzi