krystian29061 Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 Witam. Mam pytanko czy ktos juz z was rozbieral deske rozdzielcza w b8? bo ja niedlugo bede wymienial i moze mi ktos cos podpowie na co mam zwrocic szczegolna uwage. (autko kupilem w niemczech po malej kolizi i ma poduszki otwarte) Z gory dziekuje za odpowiedzi.
Gość -makaveli- Opublikowano 15 Września 2010 Opublikowano 15 Września 2010 podjedź do najbliższego ASO i zapytaj...może doradzą ,powiedzą co i jak
dymiano Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 najlepiej zadzwonic do koś z allegro kto sprzedaje taka deske. I zapytać co i jak . Ja tak zrobiłem jak miałem AUDI TT
letallec Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 Kup wczesniej wszystkie elementy i zobacz jak wygladaja mocowania
krystian29061 Opublikowano 16 Września 2010 Autor Opublikowano 16 Września 2010 juz wszystko mam pokupione teraz aby czekam kiedy przyjdzie od lakiernika i sie za to zabieram
alvaro Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 Kurcze rozkręcałem ale już za bardzo nie pamiętam... Musisz zacząć od plastiku wkoło biegów, później albo popiołka albo przed popiołką klimatronik (ten jest tylko wciskany ) radio w środkowym tunelu jest na dwie śruby pod klimatronikiem i na dwie nad panelem radia, no chyba że masz MMI z navi ale to i tak pewnie zmieniarka jest tak samo na 4 śruby a co do reszty to już powinno pójść łatwo - wiadomo z lewej i prawej strony pod deklami, to tyle z tego co pamiętam...
krystian29061 Opublikowano 16 Września 2010 Autor Opublikowano 16 Września 2010 zobaczymy jak to pojdzie
Rekomendowane odpowiedzi