radeon11 Opublikowano 28 Września 2007 Opublikowano 28 Września 2007 U mnie teraz to grzybów wysyp, nic tylko się cieszyć zbieraniem i zajadaniem :>
surowik Opublikowano 29 Września 2007 Opublikowano 29 Września 2007 u mnie rowniez grzybow pod dostatkiem jem w roznej postaci i juz posuszonych mam duzo przyda sie na zime
Gość NUTI Opublikowano 29 Września 2007 Opublikowano 29 Września 2007 A w czwartem byłem na grzybach i nazbierałem w ciągu godzinki ok 45 Kani -
Mad_MAX Opublikowano 29 Września 2007 Opublikowano 29 Września 2007 To i ja sie pochwale A jest czym Bylem w srode w Jaroslawiu kolo Rzeszowa u znajomych na grzybach, i tak w lesie bylismy od 10 do 18 , w cztery osoby, oto wyniki: - 1500 prawdziwkow (jedne malutkie takie do marynowania inne wielkosci 14" felgi , wszystkie zdrowe ) - 360 kozakow - w cholere podgrzybkow , maslakow i innej masci grzybow - malo kurek - 8 kan
elkrecik Opublikowano 29 Września 2007 Opublikowano 29 Września 2007 Jutro jest wyjazd za free z pracy mojej żony do miejscowosci Harasiuki kolo Leżajska- wszystko byloby wypas, gdyby nie to, że od wczoraj chory jestem
surowik Opublikowano 29 Września 2007 Opublikowano 29 Września 2007 1500 prawdziwkow (jedne malutkie takie do marynowania inne wielkosci 14" felgi tongue , wszystkie zdrowe ) - 360 kozakow - w cholere podgrzybkow , maslakow i innej masci grzybow - malo kurek - 8 kan smiley widze ze mozna otworzyc sklep z grzybami, udane grzybobranie gratulacje
Gość rob Opublikowano 29 Września 2007 Opublikowano 29 Września 2007 - 1500 prawdziwkow (jedne malutkie takie do marynowania inne wielkosci 14" felgi , wszystkie zdrowe ) - 360 kozakow kto to liczył
Mad_MAX Opublikowano 30 Września 2007 Opublikowano 30 Września 2007 - 1500 prawdziwkow (jedne malutkie takie do marynowania inne wielkosci 14" felgi , wszystkie zdrowe ) - 360 kozakow kto to liczył Ja z rodzinka liczenie to pikus trzeba to bylo wszystko zrobic ;-D ale bedzie na zime jak znalazl
adadur Opublikowano 1 Października 2007 Opublikowano 1 Października 2007 Też w niedziele byłem na grzybach w Borach Tucholskich i jak się okazało nie był to zbyt trafiony dzionek bo pełno ludzi w lesie, dodatkowo już w piątek popołudniu i w sobotę trochę wyczyścili. Zanim weszliśmy dobrze w las gdzie grzybiarze nie dotarli to trochę czasu minęło w efekcie 5 osób po solidnym pełnym wiaderku.
spanky Opublikowano 1 Października 2007 Opublikowano 1 Października 2007 my wczoraj z kobita byliśmy na spacerku z psem ... zapobiegawczo zabrałem reklamowke ... i przydała sie .. bedzie kilka słoików marnowanych podgrzybków ....
Gość MorgothV8 Opublikowano 1 Października 2007 Opublikowano 1 Października 2007 Byłem w sobotę: 3 wiadra grzybów i 2 reklamówki (skończyły się pojemniki)
Rekomendowane odpowiedzi