Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A u mnie pokazały sie grzyby, a u was

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Heyo jako zapalony grzybiarz wybrałem się dzisiaj do lasu, i nazbierałem podgrzybków i czerwonych kozaczków pełen kosz ( wielkości ok 15 l ) jak u was koledzy sprawa wygląda :)

Opublikowano

W moich okolicach sprzedają grzyby cały czas przy drodzę :D

Nawet mamy w okolicy Oficjalne Swięto Grzyba w miejscowości Węgliniec

http://www.swietogrzybow.pl/ :thumbup:

Opublikowano

Ja dzisiaj też byłem.. i bryndza.. ale terz pada deszcz.. więc w poniedziałek przed pracą pojade, to na pewno będzie więcej niż dzisiaj..

Opublikowano

U mnie tylko na ścianie w łazience.

:polew:

Opublikowano

... i nie są to koźlaki :D

Opublikowano

Huba? :tongue4:

Opublikowano

W moich rejonach ich nie ma, co mnie nie cieszy, bo bardzo lubie zbierac grzyby. Moze jakas akcja "Grzybobranie z A4" Gdzie te lasy sa dokladnie?

Opublikowano

z relacji znajomego wiem, że u nas jeszcze nie ma ... co najwyżej papierzaki :>

Opublikowano

ja też lubię grzybki zbierać. Mam działkę w lesie k/Bełchatowa i osatatnio kokosów nie ma, ale narzekać też nie wypada;)

Opublikowano

Jestem zapalonym grzybiarzem od zawsze :P i milo widziec ze ktos tez to lubi. Moze jakis wspolny wypadzik A4 klubu ??

A co do tematu to z tego co ja bylem to okolice Rabki/Nowy Targ , dokladnie Sieniawa i Piekelnik , bardzo duzo grzybow , z tym ze przede wszystkim podgrzybki , troche prawdziwkow, rzadko kozaki i kurki.

Okolice Jaroslawia z tego co mi znajomy lesniczy mowil ktory tam mieszka :) wp***u grzybow , a po tych ulewach bedziesz jeszcze wiecej :P Dlatego w tym miesiacu sie tam wybieram na polowanie :P Co roku tam jezdze i jest MASAKRYCZNIE DUZO grzybow :)

Opublikowano

W moich okolicach sprzedają grzyby cały czas przy drodzę :D

Spedyt mamy nadzieje ze nie mowisz o grzybach co po rosyjsku gadaja - all inclusiv :polew:!!

Opublikowano

Faktycznie w tym roku z grzybami jakoś kiepsko. Ale wczoraj widziałem jak dziadek wiaderko sprzedawał by mieć na piwko wiec może się powoli coś zmieni - niby 2-a połowa września ma być cieplejsza to by może i grzybki sie pokazały.

Opublikowano

Beda, beda :) dzisiaj w tvn24 tylko ten temat obrabiali. W tym roku bylo kiepsko do tej pory, to musza w koncu wysypac. :thumbup:

Opublikowano

Beda, beda :) dzisiaj w tvn24 tylko ten temat obrabiali. W tym roku bylo kiepsko do tej pory, to musza w koncu wysypac. :thumbup:

Potwierdzam :) Bo dotychczasowych tygodniach ulew w calej polsce, chlodnych dniach i nocach , a teraz ladniejszszej pogodzie , moze byc MNOSTWO grzybkow , a to mnie bardzo cieszy :P

Opublikowano

No u mnie jest wysyp, teraz to są grzybobrania. :dance:

Opublikowano

babcia z dziadkiem byli wczoraj na grzybach - nie wiem dokładnie ile tego było ale ledwo sie w kuchni zmieściły :) na prawde, jest ogrom grzybów w lasach!

Opublikowano

Kurde az mnie dreszczyk przechodzi , wspaniale :P

A tak wogole to zagladnijcie tutaj www.grzyby.pl <--- mapa z grzybami itp , wiele info, dobra stronka dla grzybiarzy.

Opublikowano

u mnie po tym deszczu to tyle grzybow sie pokazalo 3l zebralem

Opublikowano

Nie no dzisiaj poszfendałem sie ok 1,5 godz i tyle si nazbierało IMG_7045.jpg

Opublikowano

Ja bardzo lubie grzyby zbierac ;) ale najbardziej to jak NUTI nazbiera a my je na spocie zjemy :dance: