Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Czy tylko volvo potrafi bić rekord Guinnessa?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dałoby radę :cool1: kwestia dogadania miejsca...

Opublikowano
  • Autor

Też tak myślę a jeszcze jakbyśmy skrzyknęli ludzi z innych modeli...

Opublikowano

ja się piszę :kox:

dajcie tylko znać gdzie i kiedy :polew:

Opublikowano

też byłbym chętny :wink4:

Opublikowano

Widziałem w lipcu i sierpniu na Pomorzu auta Volvo z naklejkami na tylnej szybie,promującymi tą imprezę.

Słyszałem też,że latem nad morzem odbył się liczny zlot aut tej marki.

Opublikowano

Super byłoby tak się skrzyknąć.. i pojechać wszyscy razem. Niezły pomysł. Ustalić termin i niech każdy kładzie w skarpete kaske na wyjazd i rezerwuje czas :kox: + inne audiczki. Wypas... przynajmniej według mnie[br]Dopisany: 13 Wrzesień 2010, 23:18_________________________________________________w sumie to jedno z marzeń :>

Opublikowano

jestem za :tongue4:

Opublikowano

baa, ja tez jestem za jak znam zycie to 90% forumowiczow bedzie za, ale do realizacji takiego eventu to jeszcze dluuga droga

Opublikowano

potrzeba mim 571 aut

dacie radę :decayed:

Opublikowano

potrzeba mim 571 aut

dacie radę :decayed:

a co Ty nie będziesz brał udziału ? :cool1::tongue4::naughty: :gwizdanie:

Opublikowano

ta :blink:?

Opublikowano

jakbyśmy chcieli to taki rekord padnie, ale po co małpować za kimś? :rolleyes:

Opublikowano

dlaczego nazywasz to małpowaniem? przecież po to są rekordy, żeby je bić :decayed:

Opublikowano

dlaczego nazywasz to małpowaniem? przecież po to są rekordy, żeby je bić :decayed:

eee bo volvo to zaczęło, teraz ktoś inny na to wpadnie a za chwilę znów ktoś inny i tak się zacznie nowa moda

Opublikowano
eee bo volvo to zaczęło, teraz ktoś inny na to wpadnie a za chwilę znów ktoś inny i tak się zacznie nowa moda

Nie Volvo, tylko Renault, w Poznaniu, podczas wizyty Renault F1 Team i Robcia :tongue4:

Opublikowano

jakby nasz klub porządnie się postarał to bardzo ciężko byłoby pobić naszą grupę :kox:

Opublikowano

jakby nasz klub porządnie się postarał to bardzo ciężko byłoby pobić naszą grupę :kox:

też tak uważam :good: do tego jakby były inne :audi: :gwizdanie: a uważam że nie jeden z nas by chciał wziąć udział :naughty:

p.s. tylko musiałoby być to gdzieś w centrum Polski, bo nie wiem czy komuś by się chciało jechać z jednego końca Polski na drugi

Opublikowano
  • Autor

też tak uważam :good: do tego jakby były inne :audi: :gwizdanie: a uważam że nie jeden z nas by chciał wziąć udział :naughty:

p.s. tylko musiałoby być to gdzieś w centrum Polski, bo nie wiem czy komuś by się chciało jechać z jednego końca Polski na drugi

Dokładnie popieram :good: :good: :good: :good: :good: :good: