mistrzugt Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 Witam Dzis zawalczylem z zalozeniem manetki od sterowania fisem i mam maly problem z aktywacja tego przez program. Bo o ile bez problem udalo mi sie manetke uaktywinic (Adres 16 Steering Wheel)to samego fisa nie moge - dokladnie tego: Adres 17 - Instruments 10 - Adaptacja --> kanał 19 gdy wpisuje kanal 19 program mi zaczyna krzyczec,ze nie mam zarejstrowanej/pelnej wersji. A program mam ze tak powiem na full i przy zadnej innej opcji nie wyskakuje mi cos takiego. co moge z tym zrobic?? Dzieki[br]Dopisany: 13 Wrzesień 2010, 22:54_________________________________________________Dzis dalej z tym walczylem i pupa :/ Walczylem wczesniej wersja 409s, a dzis jeszcze w pelni zarejstrowana wersja 409us i dalej to samo ( Czy mozna jeszcze zrobic adaptacje??
antonio Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 musisz mieć zarejestrowanego VAGA zerknij do PW
mistrzugt Opublikowano 15 Września 2010 Autor Opublikowano 15 Września 2010 ok,problem rozwiazany. uzylem vag com 2.08 Dzieki
antonio Opublikowano 15 Września 2010 Opublikowano 15 Września 2010 ok,problem rozwiazany. uzylem vag com 2.08 Dzieki czy ten 2.08 jest w języku PL?
Rekomendowane odpowiedzi