Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B8 CAG] Ślicznotka no. 2 - Srebrna petarda ;) 19.02.2013 update

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Z ciekawych newsów: dzis zalozylem oponki na zime 235/35/19 " :kox: :kox: wreszcie mozna spokojnie zalozyc hamulce :cool1:

Opublikowano

Z ciekawych newsów: dzis zalozylem oponki na zime 235/35/19 " :kox: :kox: wreszcie mozna spokojnie zalozyc hamulce :cool1:

Mam dla ciebie sprezynki -20 mm od mojej jak chcesz :) i moge ci przylatwic drazki stabilizatorow od S4 :evil:

Opublikowano

dzis zalozylem oponki na zime 235/35/19 "

podziwiam, że chcesz jeździć na tak niskiej gumie w zimie :wink4:

Opublikowano

ja jezdze 235/40/18 i wysokość opony jest tutaj porównywalna... Nie ma tragedii :good:

Opublikowano

ja jezdze 235/40/18 i wysokość opony jest tutaj porównywalna... Nie ma tragedii :good:

no nie stary... jezdzilem na 235/35/19 sezon i wiem jaka jest roznica miedzy 235/40/18 :) spora.

Opublikowano

aaaa no sorki zle przeczytałem. W takim razie Dawid założył za małe opony...

Bo założył opony w wysokości takiej jak do B7 a B8 ma przecież jakby o rozmiar większe...

Powinno być coś bliżej 235/40/19 lub 255/35/19 z tego co pamietam...[br]Dopisany: 23 Listopad 2011, 10:11_________________________________________________poka jakieś foto bo coś mi się wydaje że nie wygląda to podobnie jak w B7... Przecież Ty masz za szeroką felge na taką opone... Nie wystają ranty od felg?

Opublikowano
  • Autor

Bo założył opony w wysokości takiej jak do B7 a B8 ma przecież jakby o rozmiar większe...

Powinno być coś bliżej 235/40/19 lub 255/35/19 z tego co pamietam...[br]Dopisany: 23 Listopad 2011, 10:11_________________________________________________poka jakieś foto bo coś mi się wydaje że nie wygląda to podobnie jak w B7... Przecież Ty masz za szeroką felge na taką opone... Nie wystają ranty od felg?

Nie jest zle jesli chodzi o ranty, fakt to jest ciut mniejszy rozmiar, ale z ET 32 przy 8.5" i opona 255 (taki cfg mialem na lato) zdarzalo sie ze opony przytarly o nadkole, teraz nie powinno. Ide zrobic fotke :wink4:[br]Dopisany: 23 Listopad 2011, 10:22_________________________________________________

Mam dla ciebie sprezynki -20 mm od mojej jak chcesz :) i moge ci przylatwic drazki stabilizatorow od S4 :evil:

Dam Ci znac, bo mysle tez na springami i stabilizatorami od eibacha. Musze zobaczyc jakie mam mozliwosci :wink4: A obnizenie napewno bedzie potrzebne :wink4:

Tutaj fotki:

Rant przód

c083add3a21e3040med.jpg

Rant tył

266c927a41c7be72med.jpg

Koło przód

fb6abda60cea13a0med.jpg

Opony przód Nokiany, tył lepsze Goodyear'y :)

Opublikowano

ja i tak bym nie założył takich na zimę... oby Ci się dobrze jeździło :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Biore pod uwage fakt ze tej gumy jest mało, proste :naughty:

Opublikowano

Nie jest zle jesli chodzi o ranty, fakt to jest ciut mniejszy rozmiar, ale z ET 32 przy 8.5" i opona 255 (taki cfg mialem na lato) zdarzalo sie ze opony przytarly o nadkole, teraz nie powinno. Ide zrobic fotke :wink4:[br]Dopisany: 23 Listopad 2011, 10:22_________________________________________________

Dam Ci znac, bo mysle tez na springami i stabilizatorami od eibacha. Musze zobaczyc jakie mam mozliwosci :wink4: A obnizenie napewno bedzie potrzebne :wink4:

Tutaj fotki:

Rant przód

c083add3a21e3040med.jpg

Rant tył

266c927a41c7be72med.jpg

Koło przód

fb6abda60cea13a0med.jpg

Opony przód Nokiany, tył lepsze Goodyear'y :)

ło ja.... Mega niski profil... I uważaj na ranty bo troszke wystaja...

Opublikowano

ło ja.... Mega niski profil... I uważaj na ranty bo troszke wystaja...

przeciez pisales, ze nie ma wielkiej roznicy do 235/40/18 :decayed:

Opublikowano

Flyer tutaj stwierdziłem że się pomyliłem z rozpędu... Myślałem że założył rozmiar opony taki jak ma być w b8. A opona 19' w B8 powinna miećmniej więcej taką samą wysokość jak 18' w B8. Teraz Dawid ma poprostu za małe koła. :wink4:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Dzis odebralem autko od Wojtkace po przegladzie i z heblami na swoim miejscu, wkoncu :kox: :kox:

Wojtek :notworthy:

Opublikowano

a z kim kawe wypiłeś? :kox::naughty:

Opublikowano
  • Autor

a z kim kawe wypiłeś? :kox::naughty:

a no no :> dzieki za kawe :good:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Update:

wreszcie sie moge pochwalic kompletnymi hamulcami s4 b8, kilka dni temu dołożony tył :naughty:

Opublikowano
Update:

wreszcie sie moge pochwalic kompletnymi hamulcami s4 b8, kilka dni temu dołożony tył :naughty:

Jest różnica w hamowaniu :naughty:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

doszły mne słuchy że znowu jakiś mod in progress :decayed::decayed::decayed:

Opublikowano
  • Autor
doszły mne słuchy że znowu jakiś mod in progress :decayed::decayed::decayed:

Niezły masz wywiad :wink: Środek S-line półskóra siedzi :kox: