Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B8 CAG] Ślicznotka no. 2 - Srebrna petarda ;) 19.02.2013 update

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Więc tak: w samochodzie jest brudno bo........w sumie to kuwa nie wiem czemu :mysli::decayed:

powiesilem sobie ostatnio nawet karteczke na desce: "jutro sprzatam samochod" i codziennie do niego wsiadajac mowie sobie: dobrze ze to dopiero jutro :decayed:

p.s. juz jest czysto :kox:

Opublikowano

taki jakiś strasznie gumowy i plastikowy ten środek ale jak na Ciebie to może być :decayed:

Ps. a tak całkiem serio - nie czujesz że środeczek jest gorszy w porównaniu do B7 ( materiały+wykonanie ) ?

Opublikowano
  • Autor

taki jakiś strasznie gumowy i plastikowy ten środek ale jak na Ciebie to może być :decayed:

Ps. a tak całkiem serio - nie czujesz że środeczek jest gorszy w porównaniu do B7 ( materiały+wykonanie ) ?

zgadzam sie.. kiedys moze wpadnie jakis s-line, ale raczej nie w najblizszym czasie :gwizdanie:

Opublikowano

jak oglądałem i siedziałem w furce Cubra to nawet całkiem przyjemnie było (pomijając małe detale) może u Ciebie na żywo też jest OK

Opublikowano
  • Autor

Tutaj nie ma o czym mowic, b7 bylo duzo lepiej wykonane w srodku, nie wspomne juz o wyposazeniu :wink4: no ale spoko, wazne ze juz cos zaczyna jezdzic :kox: w pierwszej kolejnosci wrzucenie turbo i strojenie, pozniej zawias i felunek - to sa nastepne plany. Reszta wyjdzie w praniu :cool1:

Opublikowano

jakie fele dajesz ?

Opublikowano
  • Autor

rs6 takie jak miales u siebie albo rs4 b7 bardziej 19", ewentualnie 18" tylko ciezko cokolwiek znalesc..

Opublikowano

A nie myslales moze o jakis kółkach czarnych w macie

Opublikowano
  • Autor

A nie myslales moze o jakis kółkach czarnych w macie

Myslalem, ale nie wiem czy to bedzie dobrze wygladac..

Opublikowano

Dla mnie do kazdego koloru pasuje mat no moze mnie ciekawiej do niebieskiego. Ja chyba jeden z pierwszych we wrocku małem jakies piec lata temu czarne kolka-CMS-y i wzbudzały one skrajne odczucia albo na tak albo na nie.. Pozniej dla żony kupiłem tez czarne tomasony Tn1 , które wychodziły w limitowanej czarnej wersji. Tak a propos tych felg to mam dostęp do cen hurtowych jak cos to daj znac.Z moich doswiadczen to przy czerni musisz wybierac o numer wieksze to znaczy ,ze jak planujesz 18 to w czerni lepiej by wyglądały 19 . Czarne w Twoim kolorze :good:

a tu klasyczne tomasony tn4 nie w czerni :(

image.jpg

Opublikowano
  • Autor

Mały update:

wydech z 3.0 tdi czeka na założenie, jeszcze musze dokładke dorwac :) :) :)

Opublikowano

o ty forfiterze :decayed: :decayed: :decayed: czyli jednak :evil: :evil: :evil: :evil:

Opublikowano

rs6 takie jak miales u siebie albo rs4 b7 bardziej 19", ewentualnie 18" tylko ciezko cokolwiek znalesc..

:good:

Opublikowano

a Ja juz mam dokłdkę :naughty: nawet cały zderzak z S-line :cool1: wydech odbieram jutro :wink4:

:tongue4: :tongue4: :tongue4:

ps. tutaj masz dokładkę do seryjnego zderzaczka , oczywiscie gość nazwał to S-line heheh http://moto.allegro.pl/spojler-tylnego-zderzaka-audi-a4-8k0-s-line-i1411416244.html

Opublikowano

rezacie równo widzę koledzy - widać do zlotu się przygotowujecie :decayed:

Opublikowano

rezacie równo widzę koledzy - widać do zlotu się przygotowujecie :decayed:

:naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

przynajmniej będzie co oglądać :wink4:

Opublikowano
  • Autor

ps. tutaj masz dokładkę do seryjnego zderzaczka , oczywiscie gość nazwał to S-line heheh http://moto.allegro.pl/spojler-tylnego-zderzaka-audi-a4-8k0-s-line-i1411416244.html

:notworthy::wink4:

Opublikowano

Jak Wy robicie podwojny wydech to widze ze ja musze cos ze swoim pokombinowac :evil:

Opublikowano
  • Autor

Jak Wy robicie podwojny wydech to widze ze ja musze cos ze swoim pokombinowac :evil:

Moze chcesz zrezac wydech na jedna strone? Bede mial do sprzedania :kox: :kox:[br]Dopisany: 31 Styczeń 2011, 04:34_________________________________________________Update:

Wydech założony :)

1ea2128190be6daemed.jpg

38bae193074abbd7med.jpg

fedecf14fc2bb101med.jpg