matii000 Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 Witam! Niedawno usłyszałem dziwne jednostajne "cykanie" na jałowych obrotach, które się nasila i coraz bardziej je słychać, "cykanie" dochodzi od silnika po stronie prawego koła. Czy może być to łożysko od turbiny? czy coś innego. Dodam że autko miało regenerowaną pompę wtryskową i wymieniane wałki wraz z hydrauliką. Za pomoc z góry dziękuje!
vikis4 Opublikowano 15 Września 2010 Opublikowano 15 Września 2010 Pierwsze pytanko: Ile km.temu miałeś zmieniane hydraulikę? Oryginały czy podróby? Podejrzewam,że twoje "cykanie" zwyczajnie pochodzi od jakiegoś wtrysku-najpewniej sterującego. Moja rada: Podjedz na dobry warsztat-taki,który ma stetoskop diagnostyczny i po osłuchaniu silnika powinno wszystko wyjść. Pozdrawiam!
Gość DiM Opublikowano 15 Września 2010 Opublikowano 15 Września 2010 Albo jakąś dzwigienke szlak trafił i stuka hydraulika
Flyer Opublikowano 15 Września 2010 Opublikowano 15 Września 2010 Witam! Niedawno usłyszałem dziwne jednostajne "cykanie" na jałowych obrotach, które się nasila i coraz bardziej je słychać, "cykanie" dochodzi od silnika po stronie prawego koła. Czy może być to łożysko od turbiny? czy coś innego. Dodam że autko miało regenerowaną pompę wtryskową i wymieniane wałki wraz z hydrauliką. Nagraj ten dzwiek.
Rekomendowane odpowiedzi