kamilllb Opublikowano 15 Września 2010 Opublikowano 15 Września 2010 Zamowiony, wplacona zaliczka i pozostaje oczekiwanie, juz pozostalo zaledwie/az 5-6 tygodni do odbioru autka. Zamowione cacko w skrocie to B8 avant z 2.0TFSI i 211KM - niestety bez Q kolor brazowy TEAK ze srebrnymi relingami+listwami i ciemnymi szybami :> Z wyposazenia dodatkowego, najwazniejsze to: -dach panoramiczny, -bagaznik z szynami, -srodek aluminium hologram, -parking sys. plus, -tempomat, -alcantara sport z fotelami sportowymi, -klima 3-strefowa, -podlokietnik, -czujnik zmierzchu i deszczu, -swiatla LED, -komp. z kolorowym wysw, -MMI Navi. Plus (HDD) -bluetooth -AMI -naglosnienie AudiSS -wielofunkcyjna kierownica sportowa postaram sie zaraz znalezc jakies foty przedstawiajace po czesci to co sobie zamowilem :> natomiast z elementow jakie bym chcial zmienic: - koniecznie felgi - standardowo dali tylko 16" - byc moze jakis program - ale obawiam sie troche o serwis i gwarancje [br]Dopisany: 15 Wrzesień 2010, 02:15_________________________________________________
PABLO Opublikowano 15 Września 2010 Opublikowano 15 Września 2010 I kolejna B8ka, tym razem z najlepszym jak do tej pory silnikiem 2.0TFSI Czekamy na foty
reniek Opublikowano 15 Września 2010 Opublikowano 15 Września 2010 za***isty kolorek ten brązowy. Możesz śmiało myśleć o felach od rs6, pasują do tej budy. Z programem bym sie wstrzymał, bo nie daj boże cos sie będzie działo i nie uznają ci gwarancji. Przez ten czas oswoisz sie z mocą. gratki
Ans Opublikowano 15 Września 2010 Opublikowano 15 Września 2010 Nie ma to jak 2.0 TFSi , piękne autko sie szykuje , gratulacje
turdzi Opublikowano 15 Września 2010 Opublikowano 15 Września 2010 -alcantara sport z fotelami sportowymi, Chyba najfajniejszy srodek do A4.Szczerze to bardziej mi sie podoba niz pikowana alcantara z S-line. Silniczek fajny wiadomo ale szkoda ze bez quattro.To najwieksza zaleta tego auta , tym bardziej ze jest 40/60 dzieki czemu prowadzi sie fantastycznie.
kuredu Opublikowano 15 Września 2010 Opublikowano 15 Września 2010 kolego jak możesz to dopłać do 4x4 bo bedziesz żałował tak jak ja teraz, co do programu i gwarancji w auto premium poznań robią program bez utraty gwarancji
turdzi Opublikowano 15 Września 2010 Opublikowano 15 Września 2010 tym bardziej ze roznica 12K przy cenie auta to jakas smieszna kwota.
_Makki_ Opublikowano 15 Września 2010 Opublikowano 15 Września 2010 Gratuluje! Super silnik! Celowo zamowiles bez Q czy nie starczylo portfela? Ten kolor chciala moja zona ale sie nie zgodzilem bo wiem ze bym nie wyrobil z myciem, polerowaniem itp -dach panoramiczny -bagaznik z szynami, wedlug mnie bo ja np lubie miec mate gumowa w bagazniku. A zeby miec mate gumowa i korzystac z szyn to trzeba rzezbic mate -srodek aluminium hologram - podoba Ci sie takie wykonczenie? -alcantara sport z fotelami sportowymi - jezeli sa to fotele ala S4 to :good:. Nie byly dostepne jak ja swojego zamawialem -naglosnienie AudiSS - Co to jest? To nie B&O?
KmK Opublikowano 15 Września 2010 Opublikowano 15 Września 2010 nie wydaje mi się żeby przy kupnie nowej b8 ktoś miał na styk kase i zrezygnował z Q, raczej nie docenia zalet, być może nie miał okazji porównać. dobry wybór silnika, moim zdaniem do b8 to optimum Kolor bardzo ciekawy
turdzi Opublikowano 15 Września 2010 Opublikowano 15 Września 2010 nie wydaje mi się żeby przy kupnie nowej b8 ktoś miał na styk kase i zrezygnował z Q, raczej nie docenia zalet, być może nie miał okazji porównać. dobry wybór silnika, moim zdaniem do b8 to optimum Kolor bardzo ciekawy no wiesz wydac w polskich realiach 160K na nowe auto to nie takie proste , a z wyposazeniem widze szalenstw nie ma wiec tu pewnie raczej bylo cos za cos , oczywiscie nie lubie zagladac nikomu do portfela ale przy tym motorze zrezygnowal bym z czegos na rzecz Q , zwyczajnie daltego ze to za mocny silnik do FWD przy tej masie.
mumen Opublikowano 15 Września 2010 Opublikowano 15 Września 2010 To ja się dołączam do pochwał koloru bo naprawdę dobry wybór, a że ciężko utrzymać ... no cóż wszystkie najładniejsze kolory są trudne w utrzymaniu, ale za to jak się spoleruje to masakra
kamilllb Opublikowano 16 Września 2010 Autor Opublikowano 16 Września 2010 Makki: - dach panoramiczny to byla dla mnie podstawa - bagaznik z szynami to dlatego ze samochod firmowy a czesto mam ze soba towar i po to aby nic mi nie latalo w bagazniku - docenione w q7 wiec i tu musi sie sprawdzic:) - aluminium hologram - mi sie podoba - reszta czarna:) - naglosnienie audi sound system, a siedzenia nie jednoczesciowe jak w s-kach i rs-kach tylko te kubelkowe ale nie jednoczesciowe, turdzi: - a co bys jeszcze dodal z wypos. dodatkowego? i tak te czterdziesci pare na dodatki to duzo jak dla mnie szczerze nie moge sie doczekac - odnosnie Q juz nie moge zmienic a z uwagi na fakt ze na firme nie moge sobie pozwolic na to aby przesunac date produkcji bo nie byloby pewne ze bedzie juz na ten rok - a od przyszlego nie bedzie homologacji i te 22% to dosc duzo wychodzi wiec z tych 12k robic sie raptem 45k moze kiedys w dalekiej przyszlosci uda sie nastepny samochod z Q :>
MARCIN607 Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 to czekamy na premierę teraz-kolejna nówka w klubie aż się scyzoryk w kieszebni otwiera
turdzi Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 kamilllb mowiac nie ma szalenstw mialem na mysli ze sa zboczency ktorzy lubia ogladac TV w garazu w samochodzie zamiast na fajnym TV i wydawac zylin zlotych na jakies elektorniczne pierdoly. Co do twojego auta to mysle ze bradzo fajna masz konfiguracje i ma wszystko co trzeba + szklany dach to na prawde super sprawa i warta kazdych pieniedzy.Jedyne uwagi mialem tylko to tego Q ale jak tobie to nie przeszkadza to bryczka na prawde super
KmK Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 audi zdziera jak za zboże za wszelkie dodatki.. jak kupowałem moje A4 priorytetem było Q i 2.0T gdyby A4 były tylko fwd to pewnie bym jeździł Twoim Sti Turdzi :> kamilllb, faktycznie modyfikacja opcji którą wybrałeś na Q za wszelką cene oczywiście sensu nie ma, napewno będziesz bardzo zadowolony, to Ci gwarantuje, a potwierdzi choćby Kuredu, który ujeżdza b8 2.0T w równie fajnym kolorze /no może łatwiejszym w utrzymaniu.. :wink4:/
turdzi Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 gdyby A4 były tylko fwd to pewnie bym jeździł Twoim Sti Turdzi dzieki ci audi gdyby jednak przypadkiem tak sie stalo ja bym dzis pewnie mail Jackowego GTeka , zreszta mowile mu za kazdym razem ze nie moge mu tego darowac , ale sie zapiera ze jak bralem STI to jeszcze nie wiedzal ze w GTeku kleknie endzin
conner001 Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 Hej Fotki to jak widzę z allroad'a. Gratulacje za dobry wybór. Od lutego jestem ) posiadaczem tej wersji silnikowej i kolorystycznej jak Twoja, z tym że w wersji Q. 211 kucyków podkutych na 4 kopyta zbiera sie bajecznie.
turdzi Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 Hej Fotki to jak widzę z allroad'a. Gratulacje za dobry wybór. Od lutego jestem ) posiadaczem tej wersji silnikowej i kolorystycznej jak Twoja, z tym że w wersji Q. 211 kucyków podkutych na 4 kopyta zbiera sie bajecznie. to pochwal sie nam ladnie
kamilllb Opublikowano 28 Września 2010 Autor Opublikowano 28 Września 2010 Hej Fotki to jak widzę z allroad'a. Gratulacje za dobry wybór. Od lutego jestem ) posiadaczem tej wersji silnikowej i kolorystycznej jak Twoja, z tym że w wersji Q. 211 kucyków podkutych na 4 kopyta zbiera sie bajecznie. a mam do Ciebie i zreszta tez do innych jaki jest czas produkcji a4? bo produkcje mam na pierwszy tydzien pazdziernika i wlasnie nie wiem na kiedy bedzie gotowa, a w salonie mowia tylko ze na pewno w pazdzierniku bedzie do odbioru, a ja sie juz niecierpliwie im mniej czasu zostalo tym bardziej nogi sie trzesa z niecierpliwosci :>
Rekomendowane odpowiedzi