Opublikowano 11 Marca 201115 l Autor podczas pracy Wam zezwalają na takie rzeczy ;-) ? nikt mi nie zezwala bo sam sobie zezwalam :naughty: :naughty: :naughty: Ładna Audiola i farta też mieliście Ale te zegary w kratkach to jak w starze Rozumiem w słupku =) nie bój zaby , nie ja zakładałem zegary
Opublikowano 11 Marca 201115 l tam chyba klocek nie bierze i jest inny odcień , tak mi sie wydaje , a co znowu wypatrzyłeś ???? :naughty: :naughty: no najwyrazniej nie bierze, co jest w sumie dziwne... czemu dziwne, przecież ranty w tarczach to zupelna norma. Nigdy klocek nie jest idealnej wielkości jak tarcza to to kazdy wie - ale rant nie tworzy sie po 1000km, nawet po 10000km nie ma rantu...
Opublikowano 11 Marca 201115 l Autor Napewno nakrętki masz źle ustawione dokładnie , dzisiaj odkreciłem i nie było równo skrecone to to kazdy wie - ale rant nie tworzy sie po 1000km, nawet po 10000km nie ma rantu... Fly ale to nie jest zaden rant , po prostu to ciemniejsze miejsce to tam gdzie bierze klocek kórwa szukacie afer :kox: :polew:
Opublikowano 11 Marca 201115 l luzik Panie, nikt nie szuka afery. przyznaj sie, ze to nie nowe tarcze, tylko swiezo przetoczone
Opublikowano 11 Marca 201115 l Napewno nakrętki masz źle ustawione dokładnie , dzisiaj odkreciłem i nie było równo skrecone to to kazdy wie - ale rant nie tworzy sie po 1000km, nawet po 10000km nie ma rantu... Fly ale to nie jest zaden rant , po prostu to ciemniejsze miejsce to tam gdzie bierze klocek kórwa szukacie afer :kox: :polew: k**wa nie ma sie do czego przyjebac to trzeba cos znaleźć
Opublikowano 12 Marca 201115 l Autor Panowie plan na ten weekend jest dosyć ambitny : -malowanie podswietlanych kratek nawiewu i montaz -zegary na deche -montaz konsoli/tunelu -naprawa piszczacej szyby drzwi kierowcy -naprawa sterowania fotela pasażera -wysprzątanie tego chlewu w środku -montaz dywaników B5B :naughty: :naughty:
Opublikowano 12 Marca 201115 l Panowie plan na ten weekend jest dosyć ambitny : -malowanie podswietlanych kratek nawiewu i montaz -zegary na deche -montaz konsoli/tunelu -naprawa piszczacej szyby drzwi kierowcy -naprawa sterowania fotela pasażera -wysprzątanie tego chlewu w środku -montaz dywaników B5B :naughty: :naughty: bardzo ambitnie, sądzę że i tak skończysz na 4 piwach
Opublikowano 12 Marca 201115 l Autor Panowie plan na ten weekend jest dosyć ambitny : -malowanie podswietlanych kratek nawiewu i montaz -zegary na deche -montaz konsoli/tunelu -naprawa piszczacej szyby drzwi kierowcy -naprawa sterowania fotela pasażera -wysprzątanie tego chlewu w środku -montaz dywaników B5B :naughty: :naughty: bardzo ambitnie, sądzę że i tak skończysz na 4 piwach no ze piwo bedzie szło to normalne , nie bede tego pisał :kox: :kox:
Opublikowano 12 Marca 201115 l mialem sie juz kiedys pytac... Ta stara parowa miala ladny kolorek co to bylo ???
Opublikowano 12 Marca 201115 l mialem sie juz kiedys pytac... Ta stara parowa miala ladny kolorek co to bylo ??? lakier jest made by biedronka, berlinki (ściśle tajna mikstura, bardziej tajna niż skład coka-coli)
Opublikowano 12 Marca 201115 l :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Buba widziales foty ode mnie ??? sorry za OT
Opublikowano 12 Marca 201115 l bede mial troche czasu wieczorej to Ci zrobie szkic jak to wyglada w przekroju wzdluznym i poprzecznym ogolnie wszystko jest smiesznie proste, gorzej jest troche z wykonaniem ale do ogarniecia
Opublikowano 12 Marca 201115 l Autor mialem sie juz kiedys pytac... Ta stara parowa miala ladny kolorek co to bylo ??? nie wiem jak fachowo sie nazywał ale był za***isty w kazdym bądź razie ori [br]Dopisany: 12 Marzec 2011, 10:24_________________________________________________żeby załozyć zegary na deche musiałem z nia znowu wyjechac na zewnątrz
Opublikowano 12 Marca 201115 l żeby załozyć zegary na deche musiałem z nia znowu wyjechac na zewnątrz nie wiem jak jest w B5, ale Nosb magik puscil u mnie kable zdejmujac tylko plastyk w okolicach kierownicy
Opublikowano 12 Marca 201115 l Autor żeby załozyć zegary na deche musiałem z nia znowu wyjechac na zewnątrz nie wiem jak jest w B5, ale Nosb magik puscil u mnie kable zdejmujac tylko plastyk w okolicach kierownicy gdybym sie temu przyjrzał przy poprzednim montażu deski to tez chyba dałoby rade. rozmawiamy oczywiście o górnej kratce do nadmuchu szyby ???[br]Dopisany: 12 Marzec 2011, 11:51_________________________________________________ Nosb magik puscil u mnie kable zdejmujac tylko plastyk w okolicach kierownicy ale licznik chyba tez wyjął
Opublikowano 12 Marca 201115 l nie, nic poza tym, zrobil jakas dziurke, puscil kable i tyle. troche nakurwil przy okazji, bo go popedzalem (dzien odbioru auta)