Opublikowano 15 Marca 201115 l a co tam Moskal przekładasz gdzieś wskaźniki?? i montujesz kratki nawiewu??
Opublikowano 15 Marca 201115 l roznica bedzie, bo zostanie Ci tylko 1 koncowy... jak nie masz precatow i katow, to powinno byc cos w tym stylu (tylko tu jest inny koncowy)
Opublikowano 16 Marca 201115 l Autor a co tam Moskal przekładasz gdzieś wskaźniki?? i montujesz kratki nawiewu?? wskaźniki na desce roznica bedzie, bo zostanie Ci tylko 1 koncowy... jak nie masz precatow i katow, to powinno byc cos w tym stylu (tylko tu jest inny koncowy) gicior
Opublikowano 16 Marca 201115 l Autor no i jak? wczoraj wyciales i nie pochwaliles sie? dzisiaj popołudniu odbieram
Opublikowano 16 Marca 201115 l jeden swap w 2010 roku był z 1.6 przedliftowy na 1.6 poliftowy i chyba starczy takich swapów ;-)
Opublikowano 16 Marca 201115 l Autor tylko sprawdz co Ci zrobili... jeszcze odbierzesz auto ze zwezka To jest mój zaufany mechanik - Mariusz , robił mi jedną rzecz i zagadałem do niego czy nie zna kogoś kto by mi wyciął środkowy , a on mówi ze zna , no to ja sie pytam czy daleko stąd do niego , a Mariusz mówi : jakieś pół metra :kox: :kox: :kox:
Opublikowano 16 Marca 201115 l hehe, dobry zaufany mechanik to postawa w dzisiejszym świecie ;-) też mam takiego w Krakowie ;-)
Opublikowano 16 Marca 201115 l Autor podobno wydech wycięty - chodzi pięknie , nie odbiore dzisiaj bo mam oficjalne pozegnanie :drunk: :drunk:
Opublikowano 17 Marca 201115 l Autor Moskit zainwestuj w aparat bedzie sesja na dobrym sprzecie , czekam na pogode