krystian29061 Opublikowano 17 Września 2010 Opublikowano 17 Września 2010 kupilem niedawno a4 b8 po wypadku w niemczech i nie moge jej odpalic normalnie. Jezeli podepne go na krotko (pod maska) kablami to odpala. I mam pytanie czy musze szukac jakiegos bezpiecznika czy czegos innego? A moze dlatego tak jest ze poduszki sa otwarte?
Tobi_one Opublikowano 23 Września 2010 Opublikowano 23 Września 2010 szczerze mówiąc ja nie mam tego problemu, może ktoś kto pracuje w serwisie bądź tez czai ten temat by coś więcej powiedział... ja jestem laikiem i mimo szczerych chęci nie pomoge być może to sprawa poduszek właśnie... nie wiem
domjenick Opublikowano 23 Września 2010 Opublikowano 23 Września 2010 szczerze mówiąc ja nie mam tego problemu, może ktoś kto pracuje w serwisie bądź tez czai ten temat by coś więcej powiedział... ja jestem laikiem i mimo szczerych chęci nie pomoge być może to sprawa poduszek właśnie... nie wiem co takiego wniosła Twoja wypowiedz??? Jeśli nie umiesz pomóc-to nie zabieraj głosu
zbyszek7791 Opublikowano 23 Września 2010 Opublikowano 23 Września 2010 pewnie sterownik air bag rozłączył zasilanie aku przy klemie + przy akumulatorze tam pewnie jest problem ( tak jest np. w bmw )
Tobi_one Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 szczerze mówiąc ja nie mam tego problemu, może ktoś kto pracuje w serwisie bądź tez czai ten temat by coś więcej powiedział... ja jestem laikiem i mimo szczerych chęci nie pomoge być może to sprawa poduszek właśnie... nie wiem co takiego wniosła Twoja wypowiedz??? Jeśli nie umiesz pomóc-to nie zabieraj głosu zasugerowałem właśnie , że to sprawa poduszek czyli air bag i kolejna osoba zbyszek7791 też to potwierdziła
domjenick Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 jeśli auto jest po wypadku-przyczyn moze być co najmniej kilka-uszkodzony aku,ładowanie ,rozrusznik,a przede wszystkim-masa,skoro pali na kable,to w aucie masa gdzieś nie styka od normalnego aku-wystrzelone poduchy jest uzależnione od czujnika bezwładnościowego-podepnij vaga i będzie wiadomo,co jest z prądem,czemu jest za słaby aku i będzie wiadomo,co jeszcze tam siedzi
Musashi Opublikowano 25 Września 2010 Opublikowano 25 Września 2010 szczerze mówiąc ja nie mam tego problemu, może ktoś kto pracuje w serwisie bądź tez czai ten temat by coś więcej powiedział... ja jestem laikiem i mimo szczerych chęci nie pomoge być może to sprawa poduszek właśnie... nie wiem po co zabierasz wiec głos ? :kox: [br]Dopisany: 25 Wrzesień 2010, 05:39_________________________________________________ kupilem niedawno a4 b8 po wypadku w niemczech i nie moge jej odpalic normalnie. Jezeli podepne go na krotko (pod maska) kablami to odpala. I mam pytanie czy musze szukac jakiegos bezpiecznika czy czegos innego? A moze dlatego tak jest ze poduszki sa otwarte? co to znaczy podepnę na krotko pod maską? do czego?
MARCIN607 Opublikowano 25 Września 2010 Opublikowano 25 Września 2010 kolego podepnij vag i wyjdą wszystkie błęby-kumaty. odpalanie na "krótko" chyba nie jest za bezpieczne dla elektroniki itp?!
Rekomendowane odpowiedzi