Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Gran Turismo 5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mi to by pewnie bardziej sobota pasowała niż niedziela

W sobotę o tej porze wieczorem 21-22 większość balanguję czy pije itd także raczej nie ma sensu się ustawiać na ten dzień.

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 82,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

W niedzielę będę :kox:

Opublikowano

W niedzielę będę :kox:

:good:[br]Dopisany: 18 Luty 2011, 19:56_________________________________________________Może dziś o 22:00 zagramy bo dużo osób widzę gra w GT5 teraz :?: :naughty:

Opublikowano

Jak sie wejdzie w giełde to teraz jest zaznaczone które auta już posiadamy.

Albo dodali nowe auta, albo zmienili sposób losowania ich bo do tej pory ich nie widziałem.

Tak samo w salonie, jest zaznaczone które już mamy.

No B-spec skonczył 4-godzinny na Tsacubie mazdą roadsterem, zrobił 208 okrążeń w 4 godziny i od 15 do 19 okrążeń przewagi miał. Dobrze już jeździ, moge mu powieżyć najlepsze swoje wozy :cool1:

Opublikowano

dla mnie rewelacja to zmiania kazdego biegu, i rozmieszczenie balastu w samochodzie jest ciekawe :naughty:

aha i vettel na monzie brąz ale jakoś mnie to niesatysfakcjonuje bo czasy na brąz zmienili było 2min10sec a teraz jest 2min19sec

dobre jest to że jakos lepiej sie tym gównem jeździ :decayed: po tej aktualizacji

Opublikowano

PABLO sorrki ale musiałem kończyć

Opublikowano

Spoko nikt nie grał :wink4:

Skupmy się na Niedzieli, mam Cię dopisać :?:

Opublikowano

Jak sie wejdzie w giełde to teraz jest zaznaczone które auta już posiadamy.

Albo dodali nowe auta, albo zmienili sposób losowania ich bo do tej pory ich nie widziałem.

Dokładnie takie smaczki a fajnie bo zawsze to lepiej i wygodniej dla nas, nawet napis "Nowe" jest czerwony żeby go bardziej było widać :decayed:

[br]Dopisany: 19 Luty 2011, 01:42_________________________________________________

dla mnie rewelacja to zmiania kazdego biegu, i rozmieszczenie balastu w samochodzie jest ciekawe :naughty:

aha i vettel na monzie brąz ale jakoś mnie to niesatysfakcjonuje bo czasy na brąz zmienili było 2min10sec a teraz jest 2min19sec

dobre jest to że jakos lepiej sie tym gównem jeździ :decayed: po tej aktualizacji

Podoba mi się że robią te aktualizacje i tak jak wcześniej było napisane że dbają o graczy i starają się poprawiać te wszystkie buble na które prawie 2 miesiące temu wszyscy narzekaliśmy :)

Aha, sprawdzałem czy komputer dalej ma swoją linię toru wyznaczony i czy jebnie w nasze auto stojące na środku, tym razem omijają nas i wygląda to tak jak powinno :>

Tego właśnie brakowało bo lubiłem z tego korzystać w GT4 :kox:

A co do vettela to może siądę przy nim jak przejadę 4h Nurg.. bo w końcu uzbierałem punkty doświadczenia i jest 32 level :)

Prawie Cię wkręciłem z tym vettel'em :polew::kox::decayed:

Opublikowano

zrobiłem Vettela..:).. ale raczej na złoto bez szansy ...:(

Opublikowano

Ja wczoraj chciałem trochę B-Speca popuszczać ale dałem radę tylko patcha ściągnąć i mnie zmogło. Nie wiem jak będzie z moją grą jutro bo mam pół gęby spuchnięte, ledwo mówię i jadę na Ketonalu po wyrwaniu ósemki :wallbash: postaram się być w stanie grać.

Opublikowano

a mówią że 8 to ząb..mądrości :polew: :polew:

Opublikowano

a ja sie spytam co to jest karwa ten Vettel :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

Mój kolega ponad tydzień męczył po 8 godzin Vettela ale zrobił na złoto. Ja bym prędzej zgłupiał na umyśle

Opublikowano

Spoko nikt nie grał :wink4:

Skupmy się na Niedzieli, mam Cię dopisać :?:

nie nie dopisuj bo raczej mnie nie będzie, ale jakby co to wiem gdzie was szukać :decayed:

Opublikowano

ja powiem tyle że co jakis czas probowalem zrobic vettela i nic nawet nie moglem przejechac 2 pełnych okrążen a wczoraj po kilku próbach sie udalo i od razu brązik [br]Dopisany: 19 Luty 2011, 13:39_________________________________________________

a ja sie spytam co to jest karwa ten Vettel :wallbash: :wallbash:

a vettel to taki gość który jeździ w F1 nawet mistrza zrobił w 2010 roku napewno go nie kojarzysz ?? :polew: :polew:

hehe

a tak poważnie to jak będziesz miał 30 lvl to w zawodach specjalnych odblokuje się "Wyzwanie X" gdzie jeździsz takim wymyślonym przez ADRIANA NEWEY'a(RED BULL) bolidem jest to fest mocne i przyklejone do asfaltu a nazywamy to vettel bo on jest na filmiku prezentującym to coś :decayed:

Opublikowano

a spec mam 26 lvl a b-spec 22lvl i rosnie...

Opublikowano

sorrki po 30 lvl się odblokowywuje pomyliłem sobie z wytrzymałościowymi :wallbash:

już poprawiłem :decayed:

Opublikowano

aha...

to trzeba ciułać

Opublikowano

no trzeba trzeba a po 30 lvl w Bspec dostajesz ten pojazd redbulla którym jeździsz w zawodach specjalnych

Opublikowano

aha...trzeba ciułać :polew: :polew: