Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Gran Turismo 5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja używam słuchawek z mikrofonem USB Seenheisera...

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 82,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

dzięki PABLO za ferrarkę :decayed::good::notworthy: :notworthy: za***iście to jeździ musze sobie to kupić, 3 wyścigi udało się za pierwszym razem pyknąć (przyznam że dla mnie te formułki są zbyt dzikie :gwizdanie:)

jestem w trakcie 4h wyścigu na nurburgringu :naughty: koło 13 będę kończyć więc się odezwę wtedy z pełnym info[br]Dopisany: 11 Luty 2011, 10:20_________________________________________________i po wyścigu :naughty:

przejechałem 30 pełnych okrążeń :naughty:

samochód Nissan XANAVI NISMO GT-R'08 :good::kox: :kox: rewelka 700 KM

okrążenia na poziomie 7min.50sec zmiania opon + tankowanie co 4 okrążenia (tzn. z 4 na 5)

drugi za mną miał przejechane 26 okrążeń więc miałem 4 okr. przewagi nagroda fajna ale STANDARD :wallbash:

Opublikowano

NOSFER kupuj :naughty: będzie nas wiecej na torze :evil:

Opublikowano

nagroda fajna ale STANDARD :wallbash:

co to znaczy : STANDARD ??? :mysli:

Opublikowano

Tzn z puli niedoyebanych samochodów :naughty:

Opublikowano

Chyba sobie kupię tego GT5 :mysli:

Jaki mikrofon podłączacie ? słuchawka Bluetooth?

Jakakolwiek słuchawka BT od telefonu działa bez problemu.

Na Allegro od 30pln już można znależć.

Opublikowano

wieeeem , dawno sie nie nabijałem , chciałem podkręcić :kox: :kox: :kox::polew:

czyli te ze standardu są z PSP ?? :gwizdanie:

Opublikowano
:kox:
Opublikowano

nie z psone :polew:

Opublikowano

ja postaram sie byc w niedziele wieczorem

Opublikowano

Nie ma sprawy, teraz moge Ci pożyczyć formułe GT (tylko 5 baniek :D )

ale to musiałbyś szybko sie uwinąć bo jeżdze nią.

Pablo jak moicz odda to może przesłabyś mi na 1 dzień to cudo ?

Ok jak mi odda to Ci podeślę :wink4:[br]Dopisany: 11 Luty 2011, 16:39_________________________________________________

dzięki PABLO za ferrarkę :decayed::good::notworthy: :notworthy: za***iście to jeździ musze sobie to kupić, 3 wyścigi udało się za pierwszym razem pyknąć (przyznam że dla mnie te formułki są zbyt dzikie :gwizdanie:)

jestem w trakcie 4h wyścigu na nurburgringu :naughty: koło 13 będę kończyć więc się odezwę wtedy z pełnym info[br]Dopisany: 11 Luty 2011, 10:20_________________________________________________i po wyścigu :naughty:

przejechałem 30 pełnych okrążeń :naughty:

samochód Nissan XANAVI NISMO GT-R'08 :good::kox: :kox: rewelka 700 KM

okrążenia na poziomie 7min.50sec zmiania opon + tankowanie co 4 okrążenia (tzn. z 4 na 5)

drugi za mną miał przejechane 26 okrążeń więc miałem 4 okr. przewagi nagroda fajna ale STANDARD :wallbash:

No to super że skończyłeś ten wyścig :kox:

A tego nissana nie było przypadkiem wcześniej do wygrania bo chyba go mam :mysli:

Zaraz to sprawdzę :)

A co do ferrarki to dokładnie za***iście się nią jeździ i też za 1 razem te 3 wyścigi wygrałem :naughty:

Myślę że lepiej się nią jeździ niż tą formułą gran turismo która ma 949KM a ferrarka ponad 700KM :)[br]Dopisany: 11 Luty 2011, 16:42_________________________________________________

Tzn z puli niedoyebanych samochodów :naughty:

:polew: :polew: :polew:

Reniu wystukaj jakiś kod by można było zamienić takiego Fiata 500 z premium car na veyrona z niedoyebanych aut bo jak masz takie zdolności VT to nie powinno być problemu dla Ciebie :decayed:6sav76.jpg

[br]Dopisany: 11 Luty 2011, 16:50_________________________________________________

nie z psone :polew:

Eeee myślałem że ze SNES'A :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 11 Luty 2011, 16:52_________________________________________________moicz to jednak nie ten GT-R bo mam Nissana GT-R Cencept LM RACE CAR 650KM

A ostatnio wygrałem klasyka zapierdalacza Nissan R92CP RACE CAR '92 1387154578.jpg

właśnie ten co na tej aukcji znalazłem :shocked: :shocked: :shocked::polew: :polew: :polew:

http://allegro.pl/gran-turismo-5-nissan-r92cp-race-car-i1387154578.html

Masakra to może ja formułe Ferrari F10 za 100zł komuś opylę :naughty::polew: :polew: :polew: :polew: :decayed:

Opublikowano

Mówicie o aucie w standarcie... jest jakaś róznica między standard a premium, oprócz tego że brak widoku z kokpitu którego i tak nie używam ?

Ponoć są jeszcze troszke gorsze graficznie ale tak dokładnie sie nie przyglądałem.

Opublikowano

Mówicie o aucie w standarcie... jest jakaś róznica między standard a premium, oprócz tego że brak widoku z kokpitu którego i tak nie używam ?

Ponoć są jeszcze troszke gorsze graficznie ale tak dokładnie sie nie przyglądałem.

Auta premium są od nowa zrobione pod silnik graficzny PS3 i GT5 ponadto są to w większości nowe modele których nie było w GT4 i tak jak powiedziałeś są w nich kamery od wewnątrz kokpitu i o wiele lepiej są widoczne zniszczenia (odpadające części karoserii) jest ich około 200 szt resztą to podrasowane auta z GT4 :gwizdanie:

Julo23 leci do Ciebie Ferrarka F10 i na pw podam Ci nr rachunku gdzie wcześniej wyślesz mi okrągłe 100zł (będę miał na zaliczkę na zlot do bukowiny :dance::polew:) :decayed:

Eh długo się nią nacieszyłem dopiero co mi przyleciała z powrotem od moicz'a :kwasny::decayed:

Opublikowano

Wysłałbym ci okrągłe sto złotych ale nie wiem czy da sie wysłać tą starą stówkę z waryńskim ?

Opublikowano

Wczoraj na chwilę wpadłem na server Pablo ale nikogo nie było. Kiedy nastepna ustawka?

Widziałem Cię że jesteś dostępny on-line na psn trzeba było wysłać pw na psn do mnie :naughty:

Chyba sobie kupię tego GT5 :mysli:

Jaki mikrofon podłączacie ? słuchawka Bluetooth?

Ja mam wbudowany mikrofon w kamerce http://allegro.pl/eye-toy-kamera-kamerka-oryginal-ps3-4console-i1440807020.html

Jak bym jej nie miał to bankowo kupił bym takie cacuszko które na pewno lepiej zdaje egzamin http://allegro.pl/wireless-headset-playstation-3-ps3-nowy-4console-i1446065368.html[br]Dopisany: 11 Luty 2011, 16:34_________________________________________________Jeśli dzisiaj nikogo nie będzie chętnego pograć to robimy listę na niedzielę.

Mamy już dwóch graczy na dzisiaj :decayed:[br]Dopisany: 11 Luty 2011, 16:36_________________________________________________Dzięki za skilla tylu nas było że cholera nie było miejsca gdzie wyprzedzić :decayed:

Opublikowano

ja mam włączonego PS'a ale leci film.

Jakbyś grał w GT to by inni widzieli :wink4:

EDYTA Dopisany: 12 Luty 2011, 00:28

kurde ja od kogos zaproszenie dostałem co gra w Sid coś tam :polew: :polew:

W cywilizację mistrzu :gwizdanie:

Opublikowano

CIV V :good:

Opublikowano

CIV V :good:

Na PS3 niestety tylko IV...

Opublikowano