Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Gran Turismo 5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja również dziękuję PABLO idź się pluskać :polew: :polew: :polew: hehe

Ja znowu muszę iść :kwasny: a brałem kąpiel przed ściganie to się za dużo spociłem przy was :polew: :polew: :polew:

A tak po za tematem to Merol SLS 10" i TOYOTA SUPRA wyścigowa 97" miażdżą :kox: :kox: :kox:

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 82,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ale nagroda rozczarowuje :kwasny: może jutro nurburgring 4h :evil:

A który masz level :mysli:

Opublikowano

dzieki wszystkim za udzial ...... moicz i pablo... niezla jazda z wami.............. :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

mysle ze Nring 24h to bedzie nasz tor............:)

Opublikowano

prawie połowa 32lvl

Opublikowano

Dzisiaj się piszę koło 22 ;D

Opublikowano

prawie połowa 32lvl

A ja mam 31lvl i nie cała połowa paska, a muszę zrobić 32lvl by przejść 4h Nurgburg..[br]Dopisany: 07 Luty 2011, 15:18_________________________________________________Śmiech na sali :facepalm:

http://www.ps3site.pl/polyphony-mamy-problem/63513/

Opublikowano

MASAKRA :D

Opublikowano

Dzisiaj się piszę koło 22 ;D

Ok ja też :good:[br]Dopisany: 07 Luty 2011, 15:15_________________________________________________To jak kto się dziś piszę na granie :?: :gwizdanie:

Opublikowano

Cholera, trochę mi się z robotą obsunęło...

Widzę, że w pokoju pustki.

Opublikowano

Ja byłem i się darłem do mikrofonu do Ciebie ale nie wiem czy mnie słyszałeś, też pisałem w pokoju ale zero odzewu z Twojej strony. tylko kaszlenie słyszałem :decayed:

Dzisiaj nie było chętnych, może jutro będzie więcej osób to najlepiej pisać tutaj kto będzie i będziemy robić listę aby każda osoba wiedziała kto będzie grał :)

Opublikowano

Ja byłem i się darłem do mikrofonu do Ciebie ale nie wiem czy mnie słyszałeś, też pisałem w pokoju ale zero odzewu z Twojej strony. tylko kaszlenie słyszałem :decayed:

Dzisiaj nie było chętnych, może jutro będzie więcej osób to najlepiej pisać tutaj kto będzie i będziemy robić listę aby każda osoba wiedziała kto będzie grał :)

Jakiś syf mam z netem, w pokoju pustki widziałem, może coś nie odświeżyło jak wszedłeś, ja sobie poszedłem. Wchodzę na forum a tu d*pa: Brak dostępu do internetu :polew:

Kaszel :polew: No tak, troszkę mnie jeszcze choróbsko trzyma :wallbash:

Opublikowano

moicz i jak przeszedłeś ten 4h Nurburgring :?:

Opublikowano

a mnie już kurwica bierze...wybrałem wyścig w A-spec ten Gran Turismo Mistrzostwa , nie miałem czasu na mistrzostwa . tak w odstępach grałem .. wszystkie trasy złoto ...i mi karwa nie zaliczyło tych mistrzostw mimo iż na wszystkich torach GOLD!!!

Opublikowano

a mnie już kurwica bierze...wybrałem wyścig w A-spec ten Gran Turismo Mistrzostwa , nie miałem czasu na mistrzostwa . tak w odstępach grałem .. wszystkie trasy złoto ...i mi karwa nie zaliczyło tych mistrzostw mimo iż na wszystkich torach GOLD!!!

A co myślałeś że jak w ten sposób przejdziesz odrębnie wyścigi to mistrzostwa będziesz miał zaliczone :?: :>

Trzeba wybrać mistrzostwa i wygrać w klasyfikacji punktowej do końca mistrzostw, wtedy będziesz miał złoto w ikonie mistrzostw, mi się tak raz zdarzyło że nie wygrałem dwóch wyścigów czy jednego nie pamiętam :mysli: ale w końcowej klasyfikacji miałem najwięcej punktów i było złoto na mistrzostwach chyba w mistrzostwach formuły :)

Opublikowano

karwa... wiec again :wallbash: :wallbash: ale to jutro bo dziś już mam dosc

Opublikowano

karwa... wiec again :wallbash: :wallbash: ale to jutro bo dziś już mam dosc

Pamiętaj nie wymiękaj :decayed:

Opublikowano

nie dałem rady wczoraj,dziś też nie :disgust:

mam teraz drugie zmiany więc musiałbym albo jeździć od 7 do 11 albo od 22:30 do 2:30 (piątek wolny więc może wtedy to pykne :decayed:)

Opublikowano

nie dałem rady wczoraj,dziś też nie :disgust:

mam teraz drugie zmiany więc musiałbym albo jeździć od 7 do 11 albo od 22:30 do 2:30 (piątek wolny więc może wtedy to pykne :decayed:)

A ja dzisiaj nie odpalałem GT5 tylko tyle co musiałem komuś pożyczyć od nas z forum Formułe Gran Turismo :decayed:

Opublikowano

to się nazywa Leasing :D na ładne oczy :D:polew: :polew:

Opublikowano

to się nazywa Leasing :D na ładne oczy :D:polew: :polew:

:polew: :polew: :polew: