Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Gran Turismo 5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mój nick to Adecneo w grze!

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 82,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja też mogę się pisać, nick na ps3 to Adecneo

Opublikowano

To zapauzuje na noc. A rano cygany już pod drzwiami będą czekać żeby dokończyć.

@moicz, fajnie że udostepniłeś online kierowce B-speca :D

Mój go pyknął w wyścigu i zgarnął kase. Ale może twojemu też coś kapneło za 2 miejsce.

Najlepsze jest to że przez przeglądarke można śledzić ten wyścig, może jutro rano zapuszcze jakiś dłuższy i w robocie mozna bedzie zerkać.

Jak to rozpracuje więcej bo narazie 1 raz odpaliłem. Nie masz lepszego B-speca ?

Wogóle to wejdz sobie w kierowców i zobacz czy coś kasy zarobił ten twój.

fak ju(myślałem że chcesz go pożyczyć) :decayed: mam lepszego kierowce ale jego potrzebuje do wyścigów :tongue4: ten który był wystawiony to najsłabszy z całej 6

Opublikowano

Moze i najslabszy ale na 5-iu kierowców jest ciagle 2, wiec nawet daje rade.

Odbierz nagrody jego.

Ja dzis probuje wyscig zdalny przez przegladarke w robocie hehe

EDIT: No to pograne, wywala mnie z tego netu w robocie, nie obsługuje tej strony ten mój internet wykastrowany :thumbdown:

Opublikowano

hehe no to spoko tak patrze i widzę że 2 razy był 1 5 razy 2 i raz 3 :kox:

Opublikowano

Ja też mogę się pisać, nick na ps3 to Adecneo

Przyjąłem zaproszenie na psn.

Już Cię dopisuje do listy :wink4:

Opublikowano

Pablo, przeciez Ty chyba pracujesz o jeśli dobrze pamietam w sklepie z RTV, no to weź swoją konsole i podłącz ją, ustaw na ten wyścig to może jakieś łebki albo łażące małe cygany co przesiadują cały dzień w takich sklepach grając na konsolach Ci przejdą za dwie oranżady :polew:

Już w Media nie pracuje :wallbash: ale jak bym dalej pracował to poważnie wziąłbym Twoją propozycję pod uwagę, zawołałbym słynnego gracjana

bo często przechadzał się z pustym koszykiem po MM to pewnie by przeszedł 2 wyścigi 24h :decayed: :decayed: :decayed:[br]Dopisany: 22 Luty 2011, 19:52_________________________________________________

Całkiem niedawno kupiłem tą grę! O co w niej biega? Co trzeba przejść tak naprawdę?

Zacznij grać w trybie A-Spec i zobaczysz o co biega :wink4:

moicz włączyłem wczoraj pierwszy raz tego vettela tak z ciekawości i grałem na pierwszym torze Nurburgring GP to brakuje mi 2 sekundy do złota także myślę że po wielkich trudach da się to zrobić :naughty:

Opublikowano

2 sek do złota ? czyli masz brąz :decayed: hehe to że da się zrobić to ja wiem, i monze tez się da ale suzuka :mysli::wallbash:

Opublikowano

Mi b-spec wskoczył na 30 poziom i odblokował też Vettela, no i red bulla w salonie za 20mln :wallbash:

Ale po co wydawać tyle kasy, lepiej spróbować vetella przejsc, wystarczy brąz i red bull stoi w garażu.

red bull to jest niezła maszynka, kolega grał własnie ten 4 godzinny wyścig, to tak zdeklasował przeciwników po 2,5 godzinie jazdy że przez pozostałe 1.5 godziny stał i czekał, wyscig sie skonczył a oni dopiero go dogonili ale i tak wygrał na 1. miejscu :polew:

Opublikowano

2 sek do złota ? czyli masz brąz :decayed: hehe to że da się zrobić to ja wiem, i monze tez się da ale suzuka :mysli::wallbash:

A gdzieś czytałem że na padzie się nie da złota wykręcić :)

Zrobię całego vettela na brąz, i się wezmę za resztę specjalnych a na końcu będę próbował zrobić złoto tym kosmitą :decayed:[br]Dopisany: 22 Luty 2011, 21:36_________________________________________________

Mi b-spec wskoczył na 30 poziom i odblokował też Vettela, no i red bulla w salonie za 20mln :wallbash:

Ale po co wydawać tyle kasy, lepiej spróbować vetella przejsc, wystarczy brąz i red bull stoi w garażu.

red bull to jest niezła maszynka, kolega grał własnie ten 4 godzinny wyścig, to tak zdeklasował przeciwników po 2,5 godzinie jazdy że przez pozostałe 1.5 godziny stał i czekał, wyscig sie skonczył a oni dopiero go dogonili ale i tak wygrał na 1. miejscu :polew:

Dobrze że mu auto odpaliło przed metą bo jeszcze by go wyprzedzili na końcu 4h wyścigu :polew:

Ok idę wyjeździć ten brąz :decayed:

Opublikowano

@Pablo, też tak słyszałem że sie nie da na padzie, ale ponoć są magicy co zrobili już.

Opublikowano

Thanks, teraz będę próbował w to trochę pokatować.

Opublikowano

Zrobiłem pół godzinki temu brąz i faktycznie Suzuka jest najtrudniejsza.

Poziom A-Spec skoczył na 34 lvl :)

Teraz go mierzyłem to robi 300km/h w 5s a przeciążenia dochodzą do 8G :kox:

Ok idę się najeździć tym pogromem :kox:

Opublikowano

ja pierdziele na g27 za uja nie moge tego vattela przejechac...karwa :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

ja pierdziele na g27 za uja nie moge tego vattela przejechac...karwa :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Ustaw sobie czułość sterowania na przynajmniej 4 i w ustawieniach kierownicy powinno się ustawić mały kąt skręcania bo nie wyobrażam sobie machać kierownicą jadąc tym odrzutowcem, ja błyskawicznie palcami kierunki zmieniam na krzyżaku na padzie a jak bym tak szybko skręcał kierownicą to prędzej bym ją urwał :polew:

Opublikowano

Thanks, teraz będę próbował w to trochę pokatować.

Ucz się, ucz i zapoznaj się z torami bo myślę że Niedziele będzie dużo chętnych do grania bo ostatnio nie graliśmy.

Opublikowano

gdzie :gwizdanie:

Opublikowano

gdzie :gwizdanie:

Czułość masz w wyścigu w "opcjach jazdy" na samym dole, doszła ta opcja w aktualizacji 1.06 z myślą zapewne o wyzwaniu Vettela, możesz ustawić od -2 do +7, im wyższa wartość tym auto szybciej reaguje na skręt, ja jeżdżę na 6.

A kąt skrętu kierownicy to nie jestem pewien ale sprawdź w głównym menu gry w opcjach jak masz różnie kierownice do wyboru i ich ustawienia :wink4:

Opublikowano

w menu głownym nie ma kąta :wallbash: a uj ustawiam czarnucha na b-spec i niech jeździ 1000km ....5h.i 40 min :polew: :polew: dobranoc

Opublikowano

w menu głownym nie ma kąta :wallbash: a uj ustawiam czarnucha na b-spec i niech jeździ 1000km ....5h.i 40 min :polew: :polew: dobranoc

Przejdź to w trybie A-spec :naughty::tongue4: