Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Gran Turismo 5

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 82,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

U nich to standard :polew:

reniu ale do czego ten temat nawiązujesz, chodzi Ci zapewne do wyścigi wytrzymałościowe w GT5 i się martwisz że nam też to grozi :?: :D

Nie martw się, jak będę przechodzić 24h to pogram 2h włączę pauze i po parku godzinach przerwy znów ze 2h pogram także z 3 dni będzie trzeba przechodzić taki wyścig, mam nadzieję że moja PS3 wytrzyma taki hardkore :mysli: [br]Dopisany: 24 Luty 2011, 10:41_________________________________________________

A tak wyglądała R8 pod koniec, chyba jej lakier zszedł na masce bo to sam bród nie jest :decayed:

ładnie sie rozpychałes , ze sie tak "pognietła" :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

Eeeee ja spokojnie jeżdżę nie tak jak w Destruction Derby tylko kolega każdego wypychał z drogi :polew:

Aha co zauważyłem, po ostatniej aktualizacji, gdy dublujesz przeciwnika to jak do niego dojeżdżasz, zjeżdża Ci z drogi lub przepuszcza na zakręcie tak samo już nie ma tego zjawiska że jak stoisz autem na środku to wszyscy całym sznurkiem w Ciebie wjeżdżają tylko hamują i Cię omijają, wielki plus dla Polyphony :notworthy:

Opublikowano

U nich to standard :polew:

reniu ale do czego ten temat nawiązujesz, chodzi Ci zapewne do wyścigi wytrzymałościowe w GT5 i się martwisz że nam też to grozi :?: :D (...)

Tylko się droczę ;)

Opublikowano

Aha co zauważyłem, po ostatniej aktualizacji, gdy dublujesz przeciwnika to jak do niego dojeżdżasz, zjeżdża Ci z drogi lub przepuszcza na zakręcie tak samo już nie ma tego zjawiska że jak stoisz autem na środku to wszyscy całym sznurkiem w Ciebie wjeżdżają tylko hamują i Cię omijają, wielki plus dla Polyphony :notworthy:

gicior :good:

nie czepiam sie ,ale jak to jest zrobione , ze montuja gre 6 lat i wypuszczają z takim własnie błędem (wszyscy w ciebie tłuką) a potem w ciągu 2 miechów wypuszczaja łatke. nie mozna było tego zrobić od ręki ??? troche dziwne.

Opublikowano

gicior :good:

nie czepiam sie ,ale jak to jest zrobione , ze montuja gre 6 lat i wypuszczają z takim własnie błędem (wszyscy w ciebie tłuką) a potem w ciągu 2 miechów wypuszczaja łatke. nie mozna było tego zrobić od ręki ??? troche dziwne.

Pewnie myśleli że po premierze wszyscy będą zapitalać ile sił w nogach pod machą i nikt nie będzie się zatrzymywał na środku i sprawdzać co zrobi komputer :polew:

A tak na serio to szkoda że od razu tego nie zrobili ale lepiej późno niż wcale :)

Opublikowano

PABLO to że zjeżdzają z drogi jak ich dublujesz to było przed od początku,

aha i info dla @julo to że przejdziesz wszystko w b-specu nie znaczy że Ci wpadnie złotko za wszystko pomijam tutaj vettela ale a spec też tzreba zrobić cały, bo wyraźnie pisze wszystkie zawody licencje wyścigi na złoto

Opublikowano

PABLO to że zjeżdzają z drogi jak ich dublujesz to było przed od początku,

Aha bo nie zauważyłem tego wcześniej, możliwe :)

Opublikowano

Dobrze, że GT nie wychodzi na XBOXa bo połowa ludzi by się bała, że ukończenie tego wyścigu łączyłaby się z wymiana konsoli albo oddaniem do serwisu bo by sie spalila hahaha :kox:

Opublikowano

moj juz nie raz smigal po 10-12h i zyje :kox:

Opublikowano

Nie ma takiej opcji bo jak widzimy niektórzy mają włączonego PS3 po 4 dni i wszystko jest ok, Polyphony wydając razem z Sony GT5 wiedzieli na co się piszą i że będzie trzeba przechodzić takie długie wyścigi :gwizdanie:

Opublikowano

10-12h to spoko, ale na 4 dni miałbym obawy zostawić xklocka :D jakoś do końca mu nie ufam hehehe

Opublikowano

10-12h to spoko, ale na 4 dni miałbym obawy zostawić xklocka :D jakoś do końca mu nie ufam hehehe

No tyle by mi zajął 24h jak bym po 4h dziennie grał :gwizdanie:

Opublikowano

Moje PS3 Chodzi już tydzień :D:polew: :polew: NON Stop :naughty:

Opublikowano

Moje PS3 Chodzi już tydzień :D:polew: :polew: NON Stop :naughty:

no ale nie grasz non stop 24h*, wiec jak sobie stoi poprostu wlaczona - nie jest wysilona w zaden sposob.

to jak ze zwyklym pecetem - mozna chodzic i rok bez wylaczania - nic mu sie specjalnego nie stanie.

* chyba, ze puszczasz te wyscigi z wirtualnym kierowca (komputerem)

Opublikowano

Sorry, że się czepiam ale 4dni po 4h grania ni chu ja nie daja 24h hehe :kox:

Opublikowano

:polew:

zapomniałem dodać że parę godzin dodatkowo koło północy :naughty:

Opublikowano

Czarnuch juz tydzień smiga ofkors z przerwami :D

Opublikowano

:polew:

zapomniałem dodać że parę godzin dodatkowo koło północy :naughty:

Właśnie myślałem, że to 4 to tyle ile planujesz grac, co w praktyce daje 6+ :kox: Ja mam podobnie o 20 mówię sobie pogram do 23 i obejrzę jakiś film..... godzina 1 w nocy, kurde filmu już się nie opłaca włączać, pogram do 2 i ide spać :decayed:

Opublikowano

Pablo wysłałem Ci zaproszenie na PS3, będę z Wami koledzy popierdzielał w GT5, mój nick na PS to norbi3000, do zobaczenia na torze :>

Opublikowano

Pablo wysłałem Ci zaproszenie na PS3, będę z Wami koledzy popierdzielał w GT5, mój nick na PS to norbi3000, do zobaczenia na torze :>

Dopisałem Cię norbi do listy a przyjmę zaproszenie dziś albo już jutro :wink4:

Panowie robię listę na Niedziele godzina jak zawsze ok 21:00, po ostatniej przerwie myślę że większość doszlifowała tory i teraz będzie się ciekawiej śmigać :naughty:

PABLO

insane_Infinity

malik