Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Gran Turismo 5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak mi sie wydaje, bo można udostepnić auto online. Poźniej ktoś wchodzi na taki profil i widzi oprócz statów gracza jeszcze kierowców B-spec udostępnionych i samochody. Wszedłem na jeden z taki samochodów i jest opcja POŻYCZ.

Tylko że póki udostępniasz taki samochód czy kierowce to nie możesz z niego korzystać. Musisz go wycofać i wtedy jest do twojej dyspozycji. W sumie logiczne, bo jak ktoś ma korzystać to ty nie możesz równocześnie.

Tak to działa mniej więcej.

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 82,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

vettel zrobiony :decayed: wszystko na brąz :disgust: ale jest, red bull stoi w garazu :naughty:

moze kiedyś będę sie bawil z polepszeniem na złotka

puściłem "czarnucha" i jedzie tym bolidem X2010 to sie rozpedza do 170km/h na 1 biegu :polew: heh a ja max speed jaki osiągłem to 502km/h

Opublikowano

Pablo ja odpadam pusciłem czarnucha na 4h Mazdą :naughty:

Opublikowano

vettel zrobiony :decayed: wszystko na brąz :disgust: ale jest, red bull stoi w garazu :naughty:

moze kiedyś będę sie bawil z polepszeniem na złotka

puściłem "czarnucha" i jedzie tym bolidem X2010 to sie rozpedza do 170km/h na 1 biegu :polew: heh a ja max speed jaki osiągłem to 502km/h

No to niezłe to cudo, szkoda że moja B5tka tak nie jeździ :polew:[br]Dopisany: 20 Luty 2011, 21:25_________________________________________________Infinity coś ty zrobił z moim Gallardo :?: :decayed:

Opublikowano

Ok to gramy bo właśnie przyjechałem ze spota i odpalę zaraz pokój :?:[br]Dopisany: 20 Luty 2011, 21:11_________________________________________________Jak coś to pisać pw na ps3

Opublikowano

Widziałem że owinął wokół drzewa ale już wyklepał . :wink4:

Jest już GT5 na trophyhunters

http://trophyhunters.pl/poradniki/retail/Gran-Turismo-5/pelna/

To jest dobre:

Najtrudniejsze trofeum to "Złoty standard", które zadecyduje czy się poddasz czy nie. Jednakże platyna w tej grze wzbudzi uznanie.
Gran Turismo Platinum Trophy / Platynowe trofeum Gran Turismo

Gratulacje!!! Właśnie zdobyłeś najtrudniejszą platynę w swoim życiu.

Mnie raczej to nie grozi. :polew:

Opublikowano

mi też nie :decayed:

Opublikowano

Pablo jak to co Olej zmieniłem. i wiesz drzewo na tor mi wyskoczyło i trzeba było lakier zmienić,szpachla tu szpachla tam... :polew: :polew:

Opublikowano

Tylko że troche części mu zostało, no i w sumie zamiast Gallardo to jest teraz Fiat 500 z lat 60-tych, bo tu sie przycieło, tam sie odspawało i jakoś to poszło.

No to weż mu oddaj już tego fiacika jak już sie wydało i dorzuć mu jakiegoś paszczaka np. Dacie sandero jako zadość uczynienie. :kox:

Opublikowano

Ale pitolicie :decayed::polew:

A co do GT5 na trophyhunters to jest wszystko fajnie opisane co jak zdobywać :good:

W nocy skończyłem 4h Nurburgring ale żeby było ciekawie wziąłem A4 touring '04 i ograniczyłem moc w ustawieniach z 640KM do 350KM gdzie przeciwnicy mieli po ponad 640KM i była fajna ciekawa jazda choć na końcy wyścigu i tak miałem 2 kółka przewagi nad drugim na mecie po 29 okrążeniach.

Lvl jest 33 i pół paska :)

Następny to wyścig 9h na Tsakubie bodajże ale wątpię by to przejść bo strasznie nudny to będzie wyścig na takim krótkim torze i jeżdżenie w kółko cały czas :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:

Opublikowano

A co do GT5 na trophyhunters to jest wszystko fajnie opisane co jak zdobywać :good:

W nocy skończyłem 4h Nurburgring ale żeby było ciekawie wziąłem A4 touring '04 i ograniczyłem moc w ustawieniach z 640KM do 350KM gdzie przeciwnicy mieli po ponad 640KM i była fajna ciekawa jazda choć na końcy wyścigu i tak miałem 2 kółka przewagi nad drugim na mecie po 29 okrążeniach.

Następny to wyścig 9h na Tsakubie bodajże ale wątpię by to przejść bo strasznie nudny to będzie wyścig na takim krótkim torze i jeżdżenie w kółko cały czas :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:

też mi się nie chce tego jechać :thumbdown: :thumbdown: prędzej to moje czarnuchy przejadą niż ja :tongue4:

Opublikowano

też mi się nie chce tego jechać :thumbdown: :thumbdown: prędzej to moje czarnuchy przejadą niż ja :tongue4:

Ale to mówisz o B-Spec, jak tam to przejdziesz czarnuchem to i tak pozostanie do przejścia w A-Specu :mysli:

Opublikowano

Właśnie nie wiem jak to jest z tym do końca. Bo normalnie B-spec mi zrobił trofea klasy ekstremalnej itp.

Ale jednak chyba trzeba też A-specem przejść bo jest napisane że wszystkie do tego trofeum złoty standard.

Czas potrzebny na zaliczenie platyny: 500+ godzin :gwizdanie: :kox:

Opublikowano

Właśnie nie wiem jak to jest z tym do końca. Bo normalnie B-spec mi zrobił trofea klasy ekstremalnej itp.

Ale jednak chyba trzeba też A-specem przejść bo jest napisane że wszystkie do tego trofeum złoty standard.

Czas potrzebny na zaliczenie platyny: 500+ godzin :gwizdanie: :kox:

Taaa ja tego nie widzę żeby przechodzić 2 wyścigi po 24h, znajdźcie mi jakiegoś żółtka to mi przejdzie :decayed:

Opublikowano

Pablo, przeciez Ty chyba pracujesz o jeśli dobrze pamietam w sklepie z RTV, no to weź swoją konsole i podłącz ją, ustaw na ten wyścig to może jakieś łebki albo łażące małe cygany co przesiadują cały dzień w takich sklepach grając na konsolach Ci przejdą za dwie oranżady :polew:

Opublikowano

Pablo, przeciez Ty chyba pracujesz o jeśli dobrze pamietam w sklepie z RTV, no to weź swoją konsole i podłącz ją, ustaw na ten wyścig to może jakieś łebki albo łażące małe cygany co przesiadują cały dzień w takich sklepach grając na konsolach Ci przejdą za dwie oranżady :polew:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

no i poproś żeby zostawili sklep otwarty na 24h :polew:

Opublikowano

To zapauzuje na noc. A rano cygany już pod drzwiami będą czekać żeby dokończyć.

@moicz, fajnie że udostepniłeś online kierowce B-speca :D

Mój go pyknął w wyścigu i zgarnął kase. Ale może twojemu też coś kapneło za 2 miejsce.

Najlepsze jest to że przez przeglądarke można śledzić ten wyścig, może jutro rano zapuszcze jakiś dłuższy i w robocie mozna bedzie zerkać.

Jak to rozpracuje więcej bo narazie 1 raz odpaliłem. Nie masz lepszego B-speca ?

Wogóle to wejdz sobie w kierowców i zobacz czy coś kasy zarobił ten twój.

Opublikowano

Całkiem niedawno kupiłem tą grę! O co w niej biega? Co trzeba przejść tak naprawdę?

Opublikowano
:polew: :polew: od początku grasz ..i pniesz się na wyżyny :evil: masz podział na klasy od leszcza do pro :) jak masz PS3 do neta to zapodaj swój nick w odpowiednim dziale ,oraz tu i dodaj nas , tzn tych co graja w GT5 , do przyjaciół .