grippen Opublikowano 12 Września 2007 Opublikowano 12 Września 2007 Witam na forum było wiele razy o tym ale nie moge tego znaleś chodzi mi oto że dziś będe ustawiał kąt wtrysku powinien wynosić 049-053 w drugiej pozycji bo umnie jest 000 tylko niewiem czy na uruchomionym silniku czy tylko na włączonym zapłonie. musze puźniej ustawiać jakąś dawke paliwa w mg gdzie to sprawdzić i jakie obroty mam ustawić. Gdzieś wyczytałem że czeba adoptować jak to mam zrobić trzeba jakiś login podać jaki będzie do tego silnika 1Z prosze o odpowiedzi bo chyba troche nie kapuje w warsztacie zrób to sam jest opis. Ale chodzi mi o dawke paliwa i adaptacje oraz obroty jak to mam ustawić żeby było dobrze w których blokach może na zdjęciach jak ktoś ma będe wdzięczny postawie dużeeeeeee piwo.
spanky Opublikowano 13 Września 2007 Opublikowano 13 Września 2007 na odpalonym silniku blok 000 [basic Settings] .... ustawianie kata wtrysku : http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,10913.0.html adaptacje Vag'iem : http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,10832.0.html Powodzenia.
grippen Opublikowano 19 Września 2007 Autor Opublikowano 19 Września 2007 w bloku drugim na rozgrzanym silniku wyszło 031 dawke miałem paliwa 5.1mg ustawiłem tak dawke na 2.9mg/skok i powiem że sie fajnie zbiera tylko ta pozycja mnie nie pokoi powinno być 049 musze na pompie ustawić
spanky Opublikowano 19 Września 2007 Opublikowano 19 Września 2007 w bloku drugim na rozgrzanym silniku wyszło 031 dawke miałem paliwa 5.1mg ustawiłem tak dawke na 2.9mg/skok i powiem że sie fajnie zbiera tylko ta pozycja mnie nie pokoi powinno być 049 musze na pompie ustawić to i prawidłowo .. mala korekta kata wtrysku i bedzie git ....
grippen Opublikowano 19 Września 2007 Autor Opublikowano 19 Września 2007 spanky a jak ustawiłem tak na 2.9mg to będzie więcej palił czy mniej ?? bo niewiem
grabalaba Opublikowano 19 Września 2007 Opublikowano 19 Września 2007 spanky a jak ustawiłem tak na 2.9mg to będzie więcej palił czy mniej ?? bo niewiem Zmniejszenie dawki powoduje zwiększenie ilości paliwa
pre_pl Opublikowano 19 Września 2007 Opublikowano 19 Września 2007 a dlaczego ustawiłeś na 2.9 ? Jakiś był powód ? To są wartości już minimalne chyba dla 1Z, więc nie wiem czy dobrze...[br]Dopisany: 19 Wrzesień 2007, 20:44 _________________________________________________ Zmniejszenie dawki powoduje zwiększenie ilości paliwa właśnie
grippen Opublikowano 20 Września 2007 Autor Opublikowano 20 Września 2007 bo inaczej sie nie dało przestawie lekko pompe to może się zmieni bo chciałbym na 3mg żeby było ale narazie jest ok
Gość MorgothV8 Opublikowano 20 Września 2007 Opublikowano 20 Września 2007 2.9 jest wporzo, nawet bardzo
Rekomendowane odpowiedzi