Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Banalne pytanie ale nie mam pewności... Czy czujnik temperatury silnik to inaczej czujnik temperatury cieczy chłodzącej?

np taki: http://www.allegro.pl/item900538040_czujnik_temperatury_cieczy_audi_a4_a6_sharan_pgolf.html

Tak tak na spocie zawitam :naughty:

tak to samo [br]Dopisany: 26 Styczeń 2010, 17:22_________________________________________________tak mnie sie wydaje :decayed:

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Banalne pytanie ale nie mam pewności... Czy czujnik temperatury silnik to inaczej czujnik temperatury cieczy chłodzącej?

tak

Opublikowano

i co tam chłopaki i dziewczyno :naughty:

ja żarówki zmieniłem dzisiaj w chacie na zwykłe z energooszczędnych :naughty:

Opublikowano

a to czemu? :mysli:
Opublikowano

bo chce sprawdzić ile w tym energooszczędności :mysli: bo z badań mojego kolegi to wielkie Góówno ... ktoś na tym kasę zbił .... przy częstym włączaniu i wyłączaniu ponoć jest strasznie nieopłacalne a i oczy dostają po pupie wg badań ... a niestety w mieszkaniach często gasi się i zapala a i większość czasu spędzamy właśnie tam ....

Opublikowano

no własnie przecież są energo...... :gwizdanie: :decayed:

Opublikowano

no własnie przecież są energo...... :gwizdanie: :decayed:

ja już powoli nie wierzę w te wszystkie bajki tych firm produkujących żarówki :mysli:

Opublikowano

bo chce sprawdzić ile w tym energooszczędności :mysli: bo z badań mojego kolegi to wielkie Góówno ... ktoś na tym kasę zbił .... przy częstym włączaniu i wyłączaniu ponoć jest strasznie nieopłacalne a i oczy dostają po pupie wg badań ... a niestety w mieszkaniach często gasi się i zapala a i większość czasu spędzamy właśnie tam ....

dokładnie tak jak mówisz oglądałem program na tvn i mówili ze to jest gów...

Opublikowano

niewiem jaką ja miałem energooszczędną, ale wiem jedno :] czym się rozgrzała i powinnła świecić normalnie to już dawno kawe zdąrzyłem zalać a światło wogóle do bani ;/ a niby Philipsa :cool1:

Opublikowano

niewiem jaką ja miałem energooszczędną, ale wiem jedno :] czym się rozgrzała i powinnła świecić normalnie to już dawno kawe zdąrzyłem zalać a światło wogóle do bani ;/ a niby Philipsa :cool1:

dokładnie to zauważyłem ... wchodzę do pokoju coś szukam kilka minut i wychodząc to światło dopiero zaczęło w miarę jasno świecić :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:

Opublikowano

dokładnie to zauważyłem ... wchodzę do pokoju coś szukam kilka minut i wychodząc to światło dopiero zaczęło w miarę jasno świecić :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:

to jest dobre do sypialni, jak Ci żona w nocy zapali światło to Cie nie zerwie od razu na równe nogi...
Opublikowano

no tylko na dłuższą metę bardzo kosztowne :)

Opublikowano

to jest dobre do sypialni, jak Ci żona w nocy zapali światło to Cie nie zerwie od razu na równe nogi...

No to ja narazie nie potrzebuje :D moge mieć zwykłą Osram :D:polew: A jak żone będe miał to w tedy zainwestuje w Philispa ha :):cool1:

Opublikowano

jak będziesz miał żonę Maciek to już tylko ledowe mogą być :)

Opublikowano

one bardzo dobrze punktowo świecą :D:cool1: także szczegóły w samym detalu :slina::cool1:

Opublikowano

one bardzo dobrze punktowo świecą :D:cool1: także szczegóły w samym detalu :slina::cool1:

ja uwielbiam ledy :kox:

Opublikowano

i co zamontowałeś sobie w sypialni ?? :)

czerwone, niebieskie czy białe :cool1:

Opublikowano

dobry weczer :cool1:

zarowki energooszczedne nie sa przeznaczone to krotkotrwalego oswietlania. [br]Dopisany: 26 Styczeń 2010, 19:42_________________________________________________

i co zamontowałeś sobie w sypialni ?? :)

czerwone, niebieskie czy białe :cool1:

madasek led-y ma wszedzie, nawet jak zapala gaz to zamiast gazu, ledy mu sie pala :decayed::cool1:

Opublikowano

tiaaaa czyli tak jak koleżanka wyżej wspomniała....najlepiej sypialnia spełnia role :D:hi:

Opublikowano

ale po co w sypialni żarówki ? nie lepiej świeczki :P