Azunia Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 kurcze ale się rozpisaliście .... musiałem 2 strony czytać nie martw się, ja jak wchodzę tu po południu to mam ich więcej :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vito_ Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 nie wiem jak u Ciebie ale u mnie trzeba rozrząd zwalić... No właśnie u mnie też co wróży spore koszta Żeby na impreze iść to trzeba mieć jeszcze za co piwo kupić :gwizdanie: Narazie co innego zżera moje fundusze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 nie wiem jak u Ciebie ale u mnie trzeba rozrząd zwalić... No właśnie u mnie też co wróży spore koszta zmieniać na 1.9 TDI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rako Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 Przegapiłem coś ludzie !! Jezdem Jak nocka mija ?? W domu lepiej niż w pracy... Ja nie wiem czy Ci ludzie już na imprezy nie chodzą, czy co?? nikt mnie niechce ;( zero perspektyw.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arekkruk Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 kurcze ale się rozpisaliście .... musiałem 2 strony czytać nie martw się, ja jak wchodzę tu po południu to mam ich więcej :gwizdanie: Oj to ja chyba bije rekordy... Cały dzień do nadgonienia jak się wychodzi z domu około 9 i wraca nie wcześniej niż około 21... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azunia Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 Nic panowie, zmykam już, jutro może zajżę ale nie wiem kiedy, w końcu całe południe w domu mnie nie będzie... Dobranoc wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 będzie dobrze Maciek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azunia Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 Przegapiłem coś ludzie !! Jezdem Jak nocka mija ?? W domu lepiej niż w pracy... Ja nie wiem czy Ci ludzie już na imprezy nie chodzą, czy co?? nikt mnie niechce ;( zero perspektyw.... tak btw, znajdz żonę to nie będziesz miał tego problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 Nic panowie, zmykam już, jutro może zajżę ale nie wiem kiedy, w końcu całe południe w domu mnie nie będzie... Dobranoc wszystkim zajrzę trzymaj się i dzięki za pogaduchę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arekkruk Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 Nic panowie, zmykam już, jutro może zajżę ale nie wiem kiedy, w końcu całe południe w domu mnie nie będzie... Dobranoc wszystkim Dobranoc Pani... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vito_ Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 nie wiem jak u Ciebie ale u mnie trzeba rozrząd zwalić... No właśnie u mnie też co wróży spore koszta zmieniać na 1.9 TDI Ociec ma 1.9 ale toto nie jedzie wcale i dźwięk wydaje okrutnie rechoczący :gwizdanie: Ps. Dobranoc Azunia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azunia Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 zajrzę :wink4 cóż, nikt nie jest idealny, poza tym juz śpiąca jezdemm :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 nie wiem jak u Ciebie ale u mnie trzeba rozrząd zwalić... No właśnie u mnie też co wróży spore koszta zmieniać na 1.9 TDI Ociec ma 1.9 ale toto nie jedzie wcale i dźwięk wydaje okrutnie rechoczący :gwizdanie: jak się ma ese to normalna sprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rako Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 Nom narazinko A co do żony to ciągle szukam.....to tak jak z samochodem...najpierw trzeba oblukać czy wszystko chodzi jak nalezy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 zajrzę :wink4 cóż, nikt nie jest idealny, poza tym juz śpiąca jezdemm :gwizdanie: wiem Azunia ...żartowałem sobie .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azunia Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 Ok. Jeszcze raz dobranoc wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rako Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 Ok. Jeszcze raz dobranoc wszystkim dobranocka .. [br]Dopisany: 30 Styczeń 2010, 00:10_________________________________________________No nic ja też zmykam Miłej nocy wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arekkruk Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 Rako... A w jakim zawodzie szukasz pracy jeśli można?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 ja też uciekam .... do juterka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantastic Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 dobry [br]Dopisany: 30 Styczeń 2010, 00:20_________________________________________________ ja też uciekam .... do juterka dobranoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi