Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zgadza się o tej porze to ja stoję na podwórku i łapie świeże powietrze :gwizdanie:

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Fan, Ciebie nie widzialem, ale Ty pewnie zwinales sie wczesniej, czy jak? Ten przycisk ESP jeszcze chcesz, czy juz nie, bo jakos sie mijamy?

ja nadal w robocie jestem panie - z tym podziękowaniem to zmyła była, :decayed:

chciałem sie poczuć jak po spocie i tak se walnąłem teksta.

z tym przyciskiem troche namąciłem, gadałem wcześniej z Bart-Sem jeszcze zanim gadałem o tym z tobą.

już nieaktualne- dostałem od Bartka w prezencie ...

... za noce spędzone w garażu przy jego niuni :gwizdanie: :naughty:

Opublikowano

haj :) - kto może polecić warsztat na terenie Poznania który zamontuje RNSa i wbije mi go w kompa auta?

Opublikowano

witanko :hi:

Pozdrawiam kierowce czanego Avanta B7 z naklejką klubową i ramkami .... jasne skóry .... podobny do Pepina - spotkanie na przejazd Kopanina

Tam za przejazdem jest niezły mechanik po-ASO-wy z Audi .. i BMW ... byłem odebrać moje klocki .. w końcu sprzedałem :D

Vito .. mam miernik lakieru ale taki magnesowy tylko - spotkamy się w weekend na Pomorzu ?

[br]Dopisany: 31 Maj 2010, 21:28_________________________________________________na C+ .. leci francuski filmik GO FAST .. włąsnie buchneli RS4 i jadą do Hiszpanii :)[br]Dopisany: 31 Maj 2010, 21:38_________________________________________________jest też Porsche i Maseratti[br]Dopisany: 31 Maj 2010, 21:53_________________________________________________a RS4 nie pakiety Light :) .. kubek nie podświetlany

Opublikowano

ja oglądałem Majewskiego .... [br]Dopisany: 31 Maj 2010, 22:16_________________________________________________Pepin a ten gość czasem nie pracował w ASO Volvo :mysli:

Opublikowano

Madas... - nie mogę uwierzyć że nie znasz nikogo kto montuje rnsa... :wink4::naughty:

Opublikowano

Madas... - nie mogę uwierzyć że nie znasz nikogo kto montuje rnsa... :wink4::naughty:

napisz do Musashiego ... dogadacie na pewno :)[br]Dopisany: 31 Maj 2010, 22:22_________________________________________________poleciłbym też Pawła Poznań ale buduje dom i nie ma czasu nawet się wysrać ...
Opublikowano

ok :hi:

-f*ck... - Musashi od 2 tygodni nie odwiedzał forum... :/

Opublikowano

ok :hi:

spoko ... :good:[br]Dopisany: 31 Maj 2010, 22:28_________________________________________________ważne żebyś zrobił co chcesz zrobić :wink4:
Opublikowano

Witqa :hi:

Koledzy wybiera się może ktoś z Was w okolice śląska??

Kupiłem felunek z Waszego miasta i fajnie by było jakby ktoś mógł przy okazji zabrać go ze sobą :) ??

Opublikowano

ja niestety a śląsk się nie wybieram :no:

spdam do wyra :hi: :hi:

Opublikowano

doberczak :hi: , czesc malenstwo :wink4:[br]Dopisany: 01 Czerwiec 2010, 06:50_________________________________________________wstawac łotry szkoda dnia :decayed:[br]Dopisany: 01 Czerwiec 2010, 07:06_________________________________________________to nikt tu juz z rana nie zawita wiecej? :mysli:[br]Dopisany: 01 Czerwiec 2010, 07:14_________________________________________________o wy spiochy :bicz:[br]Dopisany: 01 Czerwiec 2010, 07:16_________________________________________________zaraz musze zawijac sie do roboty :confused4:[br]Dopisany: 01 Czerwiec 2010, 07:50_________________________________________________milego dzionka wszystkim zycze[br]Dopisany: 01 Czerwiec 2010, 07:53_________________________________________________narson

Opublikowano

zna ktoś jakiegoś krawca, który ma odpowiednią maszynkę do szycia lycry ?

Opublikowano

Czesc Towarzystwo,

Trzeba tu troche sie zaktywizowac, bo blind1 sie zalamie, tak tymi monologami sypie.

Pepin,

gdzie Ty na Pomorze uderzasz? i Kiedy? Ja bede na Helu, ale dopiero od piatku w nocy. A ta lycra to co? Rozkrecasz interes naprawy ponczoch?

Jak chodzi o RNS-a, to sluze schematami i intrukcja sciagnieta gdzies z zachodu. Dodatkowo, moge to zakodowac, ale nie bardzo mam czas, zeby fizycznie to zamontowac za jednym zamachem. Moze na raty?

Opublikowano

cześć wszystkim tu obecnym :hi: :hi:

Opublikowano

Pepin,

gdzie Ty na Pomorze uderzasz? i Kiedy? Ja bede na Helu, ale dopiero od piatku w nocy. A ta lycra to co? Rozkrecasz interes naprawy ponczoch?

1. Pobierowo/Pogorzelica od jutra

2. Porwałem spodnie do biegania ... :)

Opublikowano

2. Porwałem spodnie do biegania ... :)

to gdzie i jak Ty biegasz :mysli::naughty:
Opublikowano
:hi: Bieńkowi auto ukradli z garażu :thumbdown: