Labiel Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szula298 Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 I narka lece kimać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 doberczak z rana łotry [br]Dopisany: 13 Październik 2010, 07:33_________________________________________________wstawac szkoda dnia , zimno tu dzis u mnie , termometr pokazuje 3 stopnie [br]Dopisany: 13 Październik 2010, 07:40_________________________________________________spidalam do pracy, milego dzionka[br]Dopisany: 13 Październik 2010, 08:14_________________________________________________narson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 dzien dobry Guten abend kleine titten Ich bin zueruck [br]Dopisany: 12 Październik 2010, 21:35_________________________________________________Chrismen mi też auto ukradli, 25 czerwca 2009 z Antoninka z parkingu, szlag mnie trafił, chwilę to było jak Musie zwinęli B6 powinnismy kolo wzajemnego wsparcia zaozyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 dzisiaj kolejny dzień ... Madas&S-ka - czekam na listonosza ... PS. Bendzji - wymiana przegubu zewn. 80PLN - znajomy z pracy w poniedziałek wymienił w Pasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 dzisiaj kolejny dzień ... Madas&S-ka - czekam na listonosza ... PS. Bendzji - wymiana przegubu zewn. 80PLN - znajomy z pracy w poniedziałek wymienił w Pasku jezeli czysto zrobione to tanio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Ja zapłaciłem 60 zł za wymianę - ale to w warsztacie 40 km od Poznania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 dzisiaj kolejny dzień ... Madas&S-ka - czekam na listonosza ... PS. Bendzji - wymiana przegubu zewn. 80PLN - znajomy z pracy w poniedziałek wymienił w Pasku jezeli czysto zrobione to tanio. czysto z wyczyszczeniem tarczy ham., posmarowaniem powierzchni przed montażem koła nowiutki warsztat 2 podnośniki i podobno kupili sprzęt do klimy team swego czasu z ASO AP i BMW Smorawiński[br]Dopisany: 13 Październik 2010, 13:04_________________________________________________ Ja zapłaciłem 60 zł za wymianę - ale to w warsztacie 40 km od Poznania. to też poza Poznaniem - gdzieś za autostradą A2 w kierunku na Katowice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 to też poza Poznaniem - gdzieś za autostradą A2 w kierunku na Katowice no to daleko mozna zajechac btw.takie rzeczy sam lubie robic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Ja tutaj: http://www.motocenter.bosch-service.pl/index.php - dlatego tak daleko bo od razu teściów odwiedziliśmy :gwizdanie: Teść tam serwisuje autka , bardzo zadowolony no i dobre ceny , w końcu prowincja btw.takie rzeczy sam lubie robic kox No to mi pomożesz wahacze górne wymienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 cześć ekipa [br]Dopisany: 13 Październik 2010, 15:08_________________________________________________ dzisiaj kolejny dzień ... Madas&S-ka - czekam na listonosza ... już nie dostaniesz wynika z tego że miałeś 89-90 km/h ja miałem 92km/h, Mlodzik 95km/h a Adas 100km/h ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 ja jeszcze nic nie dostałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 cześć ekipa [br]Dopisany: 13 Październik 2010, 15:08_________________________________________________ dzisiaj kolejny dzień ... Madas&S-ka - czekam na listonosza ... już nie dostaniesz wynika z tego że miałeś 89-90 km/h ja miałem 92km/h, Mlodzik 95km/h a Adas 100km/h ... to sa skutki jezdzenia zderzak w zderzak byscie zachowali bezpieczny odstep strzelilo by jednego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labiel Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 wieczór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 to sa skutki jezdzenia zderzak w zderzak byscie zachowali bezpieczny odstep strzelilo by jednego powiedział ten co na zakopiance wyprzedzał na podwójnej ciągłej tira :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duluki Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 cześć Bartas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 cześć ekipa [br]Dopisany: 13 Październik 2010, 15:08_________________________________________________ dzisiaj kolejny dzień ... Madas&S-ka - czekam na listonosza ... już nie dostaniesz wynika z tego że miałeś 89-90 km/h ja miałem 92km/h, Mlodzik 95km/h a Adas 100km/h ... to sa skutki jezdzenia zderzak w zderzak byscie zachowali bezpieczny odstep strzelilo by jednego powiedział ten co na zakopiance wyprzedzał na podwójnej ciągłej tira :gwizdanie: pod górkę i na zakręcie PS. Nikuś jechał z tyłu i zdążył usłyszeć ALARM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 co tam chłopcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 400m ... [br]Dopisany: 13 Październik 2010, 21:53_________________________________________________ co tam chłopcy łyżki popijam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi