Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi: Dobry sto lat Wszystkim

Ło matko .. to On jeszcze żyje :)

hehe he Dobre Karol tak żyje jestem cały czas ale mocno zabiegany ten rok dał ostro mi wycisk :) po za tym podłączyłem kompa do kontaktu z ludżmi a nie mini lapka do pracy.

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

siemano pawciu - co tam słychać ?

Opublikowano

Cześć Maciej zabiegany cały czas dopiero podłączyłem kompa stacjonarnego co używałem do wszystkiego i do A4 wiec jestem w kontakcie a tak cały czas na mini lapku. A co u Ciebie widzę ze lalunie sprzedajesz?

Opublikowano

Cześć Maciej zabiegany cały czas dopiero podłączyłem kompa stacjonarnego co używałem do wszystkiego i do A4 wiec jestem w kontakcie a tak cały czas na mini lapku. A co u Ciebie widzę ze lalunie sprzedajesz?

2 lata już przejeździłem - czas na zmiany powoli, marzy mi sie B8 albo A6 albo grand Vitara ta większa, jeszcze nie zdecydowałem, dużo zmian sie szykuje w tym roku, potrzebuje czegoś większego :naughty:

Opublikowano

ło matko k**wa kto tu napisał :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :hi:
Opublikowano

siema P :naughty: i M

Opublikowano

2 lata już przejeździłem - czas na zmiany powoli, marzy mi sie B8 albo A6 albo grand Vitara ta większa, jeszcze nie zdecydowałem, dużo zmian sie szykuje w tym roku, potrzebuje czegoś większego :naughty:

dziecko w drodze :mysli:[br]Dopisany: 15 Marzec 2011, 22:00_________________________________________________

siema :hi: :hi:
Opublikowano

ło matko cholera kto tu napisał :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :hi:

A ty co się dziwisz widzisz mnie bardzo często na rodzinnych spotkaniach a tu pyskujesz kto tu zawitał :cool1::polew:

Opublikowano

A ty co się dziwisz widzisz mnie bardzo często na rodzinnych spotkaniach a tu pyskujesz kto tu zawitał :cool1::polew:

no prywatnie to tak ... ale że tu to łomatko :polew: :polew:
Opublikowano

no siema fun

dziecko w drodze :mysli:[br]Dopisany: 15 Marzec 2011, 22:00_________________________________________________

siema :hi: :hi:

Siemka FUNtastic[br]Dopisany: 15 Marzec 2011, 22:04_________________________________________________

no prywatnie to tak ... ale że tu to łomatko :polew: :polew:

No w sumie tak dopiero co kompa stacjonarnego odpaliłem i gra muzyka wiec Witam Ci tu Madasku i Wszystkich innych

Opublikowano

fajnie Pawcio znowu Cię tu zobaczyć .... czyżbyś audi miał w planach :naughty:

Opublikowano

dziecko w drodze :mysli:

jeszcze nie ale pewnie w tym roku coś wymyśle :decayed:

Opublikowano

Dobra chłopy ja spadam idę sobie coś obejrzeć miłej nocki :naughty:

Opublikowano

no to działaj działaj :)[br]Dopisany: 15 Marzec 2011, 22:10_________________________________________________

Dobra chłopy ja spadam idę sobie coś obejrzeć miłej nocki :naughty:

ja też uciekam :hi: :hi:
Opublikowano

fajnie Pawcio znowu Cię tu zobaczyć .... czyżbyś audi miał w planach :naughty:

he he stęskniłem się za forum :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 15 Marzec 2011, 22:11_________________________________________________ :hi: :hi:

Opublikowano

Pawciu na spota wpadnijcie kiedyś z dziewczynami

do 12 kwietnia jestem w PL - może zrobimy spota po BT co ?

Opublikowano

Wpadniemy na pewno i już w większej ekipe niedługo :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 15 Marzec 2011, 22:14_________________________________________________

do 12 kwietnia jestem w PL - może zrobimy spota po BT co ?

Ustal wszystko powiedz Madasowi gdyby mnie niebyło na forum on mi przekaże i jak bede w Polsce napewno sie spotkamy Pozdrawiam

Opublikowano

:hi: cze Paweł :kox:

Pepin bierz Brembo albo ATE, Brembo najbardziej sprawdzone, ATE najczęściej idzie na pierwszy montaż a Zimmermann - słyszałem dużo negatywów

Opublikowano

a textar-y są dobre ?

Opublikowano

Jak już to Brembo, używałem Brembo w kilku autach i bez zarzutu, jest kilka modeli, zwykłe, sportowe i bardziej sportowe, nawet w moim Fordzie mam sportowe nacinane tarcze :kox:

Pepin/Adas jak chcesz to w Norauto mają dobre ceny na Brembo, można jeszcze sprawdzić w Intercarsie, jak by co to w Poznaniu w IC mam ok 20% rabatu po za klubem