Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jakiego traktora ? 1,8T 163 PS i na ładnych alumkach[br]Dopisany: 14 Marzec 2011, 23:31_________________________________________________ta z linka to ogłoszenie Fantastika

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jakiego traktora ? 1,8T 163 PS i na ładnych alumkach[br]Dopisany: 14 Marzec 2011, 23:31_________________________________________________ta z linka to ogłoszenie Fantastika

myslalem ze fan ma rope :sesese:

Opublikowano

nie śpij Blind :polew:

Opublikowano

qwa szkoda jak bym byl w pl to pewnie bym to siorbnol ;([br]Dopisany: 14 Marzec 2011, 23:35_________________________________________________bylem przekonany ze ma traktora :wallbash:[br]Dopisany: 14 Marzec 2011, 23:36_________________________________________________wiem ze byla sliczna ,zerkalem na nia[br]Dopisany: 14 Marzec 2011, 23:39_________________________________________________ide spac bo sie wq.....[br]Dopisany: 14 Marzec 2011, 23:40_________________________________________________narson,jutro napisze do Fana na pw

Opublikowano

Guten nacht

Opublikowano

hmmm kupilem bmw ale cos bym wyryl na ta slicznotke :confused4:[br]Dopisany: 14 Marzec 2011, 23:43_________________________________________________narson,do jutra

Opublikowano

Blind - Fany ma bardzo zadbaną 1.8T z całkiem fajnym wyposażeniem i bardzo dobrym jak na ten rocznik przebiegiem... Widziałem, jechałem, polecam! Jeśli jesteś zainteresowany to atakuj bo jest duże zainteresowanie...

Chrismen - w piątek będę w Poznaniu, możemy się zgadac

Adaś - możemy wpaść na kawę w piątek? Jedziemy na wyniki badań, przy okazji złożylibyśmy Wam krótką wizytę (mam nocną zmianę) i odebrałbym prostownice ;)[br]Dopisany: 15 Marzec 2011, 00:23_________________________________________________Vario Ty pewnie jeszcze będziesz buszował ;)

Opublikowano

Faktycznie Bartek możemy sie jakos spiknąć bo jak do domu będziesz jechal albo jakoś to w Swaju możemy się spotkać jak znajdziesz czas żeby ucho zapuścić. Puszczę ci na PW namiar na siebie z prośba o rewanż

Opublikowano

możemy zrobić mini spota w Swarzędzu, z Chrismenem jesteśmy sąsiadami :polew:

Opublikowano

Możemy tak zrobić :)

możemy zrobić mini spota w Swarzędzu, z Chrismenem jesteśmy sąsiadami :polew:

Opublikowano

doberek :hi:[br]Dopisany: 15 Marzec 2011, 07:54_________________________________________________ale pikna pogoda u mnie[br]Dopisany: 15 Marzec 2011, 07:56_________________________________________________Fanowoz przeszedl mi kolo nosa jestem wq..... :kwasny:[br]Dopisany: 15 Marzec 2011, 07:58_________________________________________________ide do pracy, milego dzionka. narson

Opublikowano
:):hi:
Opublikowano
:hi:
Opublikowano

blind do kiepsko bo furka była fajna

BTW :hi:

Opublikowano

Trasy:

1. Przez Łódź mamy 2 pasy aż za Kraków, swobodniej i bezpieczniej się wyprzedza, chyba 30km dłuższa, koszt za A2 chyba 13PLN

2. Przez Wrocław - ja wczoraj jechałem i miesiąc temu, ale nie przez Leszno, a przez Dolsk i do Rawicza - dalej po staremu, omija się sporo radarów i większych miejscowości, no i np. z Piątkowa do Kórnika mam prawie ciągle 2 pasy - ok 30km. Wrocław omija się tak jak ktoś pisał tuż przed wiaduktem, trzeba kierować się na Katowice, są znaki na autostradę.

(Najnowsze mapki do RNSa pokazują już tą obwodnicę S8 - ale nie ma jak tam wjechać ;) )

3. Jak będzie śnieg, a podobno zima ma zawitać na łabędzi śpiew jeszcze w marcu, to ja planuję narty na zlocie ...

PS.

Wykończyłem wszystkie hamulce ;) ... zatem pytanie Zimmerman/Brembo czy ATE Power Disc?[br]Dopisany: 15 Marzec 2011, 19:59

Opublikowano

:hi: Dobry sto lat Wszystkim

Ło matko .. to On jeszcze żyje :)