blind1 Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 spadam do pracy, milego dzionka zycze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Musashi, nie wiem czy synchroniczne czy asynchroniczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Musashi, nie wiem czy synchroniczne czy asynchroniczne a co to za lacze? dostawca,nazwa uslugi? to w firmie czy domu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drosdek Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Musashi, nie wiem czy synchroniczne czy asynchroniczne a co masz za net i jaki masz router? jak masz z kablowki to masz asynchroniczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 problem rozwiązany, coś poprzepinał na portach i śmiga OK, łącze to Inotel po lanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 ja mam nędzne 2 MB i strasznie zamula ... za kilka miechów podpiszę umowę na 8MB i myśl,ęże będzie ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 mi teraz śmiga tak pod 90 MB i jakoś się pracuje ale wcześniej to była nędza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 mi teraz śmiga tak pod 90 MB i jakoś się pracuje ale wcześniej to była nędza 90Mb to już kosmos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 IMO to pewnie jest tak: 90Mb/s - 100Mb/s to jest prędkość LANu - czyli komputer łączy się do jakiegoś rutera brzegowego od Inotela po Ethernecie i pokazuje 100Mb a przepustowość WANu to zupełnie inna bajka i podejrzewam, ze jest niższa i nie sądzę, żeby był FULL DUPLEX zwykle łącza są asymetryczne za symetryczne łącze na poziomie 10Mb z Netii to chyba wołają ok 1000PLN Ja mam 1Mb i w zupełności wystarcza do administrowania bazami danych Oracle czy SQL Server , wystawiania aukcji na allegro, i czytania forum [br]Dopisany: 21 Wrzesień 2011, 14:57_________________________________________________BTW. Vario - jaki masz system na obecnym laptopie ? Co do The Bat-a i przeniesienia maili .. ja musiałem zrobić to na 2x .. najpierw do Thuinderbirda i potem do Bata (o ile dobrze pamiętam). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drosdek Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 wklejcie kilka rzeczy we flashu i juz 1MB nie wystarczy [br]Dopisany: 21 Wrzesień 2011, 15:00_________________________________________________BTW Vario teraz jedzie ode mnie z nowym sprzętem więc nie odpisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 potrzebuje ktoś MOTULa, bo w październiku będę kupował z kumplem, to można się podłączyć do paczki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 IMO to pewnie jest tak: 90Mb/s - 100Mb/s to jest prędkość LANu - czyli komputer łączy się do jakiegoś rutera brzegowego od Inotela po Ethernecie i pokazuje 100Mb a przepustowość WANu to zupełnie inna bajka i podejrzewam, ze jest niższa i nie sądzę, żeby był FULL DUPLEX zwykle łącza są asymetryczne za symetryczne łącze na poziomie 10Mb z Netii to chyba wołają ok 1000PLN Ja mam 1Mb i w zupełności wystarcza do administrowania bazami danych Oracle czy SQL Server , wystawiania aukcji na allegro, i czytania forum [br]Dopisany: 21 Wrzesień 2011, 14:57_________________________________________________BTW. Vario - jaki masz system na obecnym laptopie ? Co do The Bat-a i przeniesienia maili .. ja musiałem zrobić to na 2x .. najpierw do Thuinderbirda i potem do Bata (o ile dobrze pamiętam). ja mam 4Mb i szczerze powiem że niewykożystuje tej prędkości. 100mb to wegług mnie na pewno prędkość w sieci LAN, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 wklejcie kilka rzeczy we flashu i juz 1MB nie wystarczy [br]Dopisany: 21 Wrzesień 2011, 15:00_________________________________________________BTW Vario teraz jedzie ode mnie z nowym sprzętem więc nie odpisze Nie lubię flasha ... strony są zwykle wolniejsze, może ładnie wyglądają, ale ja szukam zwykle informacji jak chce sobie pooglądać to sobie xxxx poszukam No i flasha się gorzej pozycjonuje .... No to pewnie dzisiaj będzie miał nockę z głowy i żona pożytku też nie będzie z niego miała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 drosdek dzięki za pomoc w zakupie i rabacik, jestem bardzo wdzięczny Pepin, zostanę jednak przy MS Outlook, wyeksportowałem juz pst co do łącza to transfer jest ok 90-100 Mb, sprawdzone na numionie i speedtest.net i innych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 drosdek dzięki za pomoc w zakupie i rabacik, jestem bardzo wdzięczny Pepin, zostanę jednak przy MS Outlook, wyeksportowałem juz pst co do łącza to transfer jest ok 90-100 Mb, sprawdzone na numionie i speedtest.net i innych poszukaj jeszcze sobie pliku z rozerzeniem NK2 .. to wtedy będą podpowiadały się stare kontakty podczas wpisywania maila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 co do łącza to transfer jest ok 90-100 Mb, sprawdzone na numionie i speedtest.net i innych no to mega łącze a gdzie takie masz wdomu czy w pracy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 co tam w germanii? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind1 Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 co tam w germanii? a no zapidol Macieju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 to tak jak tutaj, ale już niedługo wakacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi