Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a ja już po pracy :)

wciaz w trakcie. :naughty:

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

to cięzko pracujesz :naughty:

Opublikowano

to cięzko pracujesz :naughty:

:naughty:

pogody lagodniejsze znow.

Opublikowano

witam z rana :hi:[br]Dopisany: 22 Wrzesień 2011, 08:50_________________________________________________

Adam powiedz mi pytales nikusia o ten naped?

jaki napęd?

co się dzieje Piotruś? bo widzę że coś Cię gryzie :mysli:

czesc Michu, chodzi o naped z mojego hp dv7-1105eg czy bedzie pasowal do Adama laptoka? oj Michu zycie mi sie z.... na glowe, jakos musze to wszystko ogarnac, choc nie wiem czy podolam :thumbdown:

powinien bo Madas też ma HP d6000 o ile dobrze kojarzę. może ewentualnie trzeba będzie przedni panel przezbroić a flaki podejdą...

Dasz rade Piter, bo kto jak nie Ty :cool1:

Opublikowano

tak ja mam HP 6700 :)

Opublikowano

Madasku po weekendzie się stykniemy na kawę bo teraz mam jeszcze trochę latania z budą i mieszkaniem...

Opublikowano

dobry

Opublikowano

Madasku po weekendzie się stykniemy na kawę bo teraz mam jeszcze trochę latania z budą i mieszkaniem...

nie ma problemu ... jak coś to wal jak w dym :good:[br]Dopisany: 22 Wrzesień 2011, 15:46_________________________________________________

dobry

Dobry dobry :hi: :hi:
Opublikowano

witam :hi:[br]Dopisany: 22 Wrzesień 2011, 20:48_________________________________________________Adamie to juz masz naped, wlasnie go wykrecilem z tej padliny .jak co to bedziesz musial sie usmiechnac do nikusiato wymieni tobie ten przedni panel :good:[br]Dopisany: 22 Wrzesień 2011, 20:52_________________________________________________

czesc Marcin

:hi:

wlasnie, dawno nie pytalem, jak tam furka? :)

jeszcze daje rade , nie mam narazie problemow. bede musial tylko sprzeglo wymienic ale nie ma jeszcze tragedii

Opublikowano

dziękuję Ci Piotrunio :notworthy:

Opublikowano

dziękuję Ci Piotrunio :notworthy:

oj , luzio :wink4:

Opublikowano
:hi: ja już prawie kompa skonfigurowałem :) maszyna jest :evil:
Opublikowano

:hi: ja już prawie kompa skonfigurowałem :) maszyna jest :evil:

a co masz za sprzecicho?

Opublikowano

DELL XPS 17" [br]Dopisany: 22 Wrzesień 2011, 21:55_________________________________________________http://www.komputronik.pl/product/130864/Laptopy/Laptopy_notebooki_/DELL_XPS_L702X_i7_2630QM_-_3D_-_GT_555M_-_8GB_-_1_5TB_-_BR_-_TV_-_W7HP.html dokładnie taki ale ma już 16GB ramu :kox:

Opublikowano

DELL XPS 17" [br]Dopisany: 22 Wrzesień 2011, 21:55_________________________________________________http://www.komputronik.pl/product/130864/Laptopy/Laptopy_notebooki_/DELL_XPS_L702X_i7_2630QM_-_3D_-_GT_555M_-_8GB_-_1_5TB_-_BR_-_TV_-_W7HP.html dokładnie taki ale ma już 16GB ramu :kox:

no niezly potwrek :gwizdanie:[br]Dopisany: 22 Wrzesień 2011, 22:11_________________________________________________ja kupilem acera aspire 8951g jak mi padla ta padlina hp :thumbdown:[br]Dopisany: 22 Wrzesień 2011, 22:13_________________________________________________no mam troszke wieksza matryce 18,4 "

Opublikowano

no to prawie TV, dla mnie przeskok z 15'' na 17'' to już sukces :polew:

Opublikowano

aaa wracajac do firmy komputronik, moze w pl jest firma ok ale quwa nie weszla jeszcze do eu. zasady ktore tam obowiazuja to jeszcze komuchy sie klaniaja. przeslalem im umowe i wszystkie papiery bo chcialem na kreche laptoka na niezlym wypasie. odpowiedz negatywnna bo nie jestem zatrudniony w pl. dla mnie liczy sie wyplacalnosc a nie gdzie ktos jest zatrudniony, mam juz ta firme na czarnej liscie, zaplace wiecej ale juz nic od nich nie kupie. jeszcze beszczelnie przesylaja mi oferty, parodia[br]Dopisany: 22 Wrzesień 2011, 22:26_________________________________________________

no to prawie TV, dla mnie przeskok z 15'' na 17'' to już sukces :polew:

jak padl mi ten hp on byl 17,3" wzolem od kolegi 15 " na czas do kiedy nie kupie czegos, quwa nie moglem sie ogarnac na tej miniaturce :wink4:

Opublikowano

blind bank Pekao SA nie da kredytu w EUR jak nie zarabiasz w EUR .. pomimo, że masz zdolność 3x większą niż wymagana ... tak se wymyślili

PS.

Firma KT ma bardzo szemraną przeszłość .. ale o tym już nikt nie pamięta, bo trzeba być w branży od tak 15 lat

Opublikowano

ja chciałem wpłacić połowę i resztę na raty, też mnie Lucas olał pomimo tego, że miałem u nich wcześniej coś na raty, nawet nadpłaciłem, BIK mam czysty jak łza, najgorsze to ocena ryzyka przez internet, musiałem kupić kompa z limitu na koncie, owszem odrobi się to ale chciałem sobie koszta inaczej rozłożyć, dziwne to, że bierzesz kredyt na 2800, rata 200 PLN, zarabiasz 6k a Ci odmawiają :wallbash: ot polskie realia

Opublikowano
:hi: