Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pepin fotki najs, glinkowałeś wcześniej i robiłeś jakąś korektę lakieru? mam już Makitę więc jak by trzeba było coś skorygować to się polecam, mam fajną Menzernę 500 i z polerką jest super efekt

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Młodzik a masz może dekielki do standartowych felg co od ciebie wziąłem? O tych: Schmiedeleichtbau_MJ_98.jpg

Opublikowano

co tam w popołudnie słychać :naughty:

Opublikowano

nic ciekawego, ale pogoda jest :good: :good: :good:

Opublikowano

Młodzik a masz może dekielki do standartowych felg co od ciebie wziąłem? O tych: Schmiedeleichtbau_MJ_98.jpg

a nie dałem Ci do nich dekielków?[br]Dopisany: 26 Wrzesień 2011, 19:16_________________________________________________ja uciekam bo o 2 startujemy więc jeszcze może sie drzemne chwilę.

do usłyszenia po 5 październiku :cool1:

Opublikowano

panowie możecie sprawdzić na stronce www.zaszybko.pl czy w ostatnim czasie nie zostaliście złapani na fotoradar. polecam tą stronkę !!!

Opublikowano

panowie możecie sprawdzić na stronce www.zaszybko.pl czy w ostatnim czasie nie zostaliście złapani na fotoradar. polecam tą stronkę !!!

quwa ja sie wkrecilem a tu quwa taka lipa na zdieciu, bo czas i miejscowosc prawie sie zgadza , predkosci chyba tez :cool1:

Opublikowano

:thumbdown:
Opublikowano

Michu, sprawdziles czy ten naped bedzie pasowal do Madasowego laptoka?[br]Dopisany: 26 Wrzesień 2011, 22:23_________________________________________________nie spac , chodzic :wink4:

Opublikowano
:polew: dobre :)
Opublikowano

Michu, sprawdziles czy ten naped bedzie pasowal do Madasowego laptoka?[br]Dopisany: 26 Wrzesień 2011, 22:23_________________________________________________nie spac , chodzic :wink4:

właśnie Michu :naughty:

dobranoc :)

Opublikowano

a nie dałem Ci do nich dekielków?[br]Dopisany: 26 Wrzesień 2011, 19:16_________________________________________________ja uciekam bo o 2 startujemy więc jeszcze może sie drzemne chwilę.

do usłyszenia po 5 październiku :cool1:

Dałeś ale ktoś je sobie na łazarzu pożyczył i nie oddał :)

Opublikowano
:hi:[br]Dopisany: 27 Wrzesień 2011, 07:25_________________________________________________ :wink4:
Opublikowano

witam :hi:[br]Dopisany: 27 Wrzesień 2011, 08:13_________________________________________________co tak wczesnie Michu, malenstwo cie z wyrka wyciaglo , czy juz moze w pracy :mysli:[br]Dopisany: 27 Wrzesień 2011, 08:14_________________________________________________Madas masz ten numer kom. co miales czy moze zmieniles?[br]Dopisany: 27 Wrzesień 2011, 08:28_________________________________________________wstawac quwa, szkoda dnia :naughty:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

:hi:

Marcinie twoj numer tez bym potrzebowal[br]Dopisany: 27 Wrzesień 2011, 08:46_________________________________________________jezeli nie ulegl zmianie to chyba mam

Opublikowano

cześć :hi: :hi:

Mam ten sam co mi kiedyś podawałeś :)

Opublikowano

cześć :hi: :hi:

Mam ten sam co mi kiedyś podawałeś :)

to ok

Opublikowano

Marcinie twoj numer tez bym potrzebowal[br]Dopisany: 27 Wrzesień 2011, 08:46_________________________________________________jezeli nie ulegl zmianie to chyba mam

nr b.z. :)

Opublikowano

Jutro jadę do Poznania na Wilde od stronę Buku i zastanawiam się czy od Zwierzynieckiej przejadę w prawo w stronę dworca czy ta droga jest zamknięta? jak co proszę o jakąś alternatywę