Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Musashi nie orientujesz się czasem czy dostane gdzieś taki stożek??[br]Dopisany: 30 Wrzesień 2011, 15:13_________________________________________________w poniedziałek jadę na program i chciał bym go mieć

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

dzwon do IC Jezeli w IC by byly daj znac to sie jakis rabat skoluje.

Opublikowano

mają na jutro pipercrosa a ITG nie hmmm. co proponujesz??

Opublikowano

zabacz/zadzwoń czy Prince na Dąbrowskiego nei ma takich gadżetów

Opublikowano

zabacz/zadzwoń czy Prince na Dąbrowskiego nei ma takich gadżetów

dzwoniłem ni ma

Opublikowano

tak u cieibe 229mm

ech, no nie chcialem ciebie odwodzic. chcialem uczulic. jest sporo AFN-ow ktore maja 130-135 KM, i ok 290 Nm i jakos nic sie nie dzieje.

chodzi o to aby potencjal zamieniac na kinetyke na 4 i 5tym biegu.

i bezwglednie nigdy zaraz po puszczeniu sprzegla.

zacząłem się zastanawiać nad cipkiem, bo wiem, że pojeżdże tym autem jeszcze pewnie ze 3 lata :gwizdanie: sprzęgło jest nówka i dlatego nie wiem czy mam się obawiać czy nie... wiadomo, że nie chce pałować na 1 i 2 czy tam strzelać ze sprzęgła na światłach, ale na 3 czasami lubie ciągnąć pod czerwone pole :kox: chodzi o elastyczność na trasie a to faktycznie głównie 4 i 5 :przebiegly: mam rebusa :decayed:

Opublikowano
:hi:[br]Dopisany: 30 Wrzesień 2011, 20:05_________________________________________________co tam lotry ?
Opublikowano

:hi:[br]Dopisany: 30 Wrzesień 2011, 20:05_________________________________________________co tam lotry ?

:siema: spoko loko, wróciłem z Wawy niedawno... a co w Germani słychać? :wink4:

Opublikowano

:siema: spoko loko, wróciłem z Wawy niedawno... a co w Germani słychać? :wink4:

oj quwa Wojtasie zapidalam jak beduin albo dwoch, 9 pazdziernika spadam do pl bo nie podolam bez malej przerwy

Opublikowano

oj quwa Wojtasie zapidalam jak beduin albo dwoch, 9 pazdziernika spadam do pl bo nie podolam bez malej przerwy

to nie za dobrze kurde... trza się szanować i jak się da to opierniczać :decayed: ja po 5 tygodniach szkoleń nie wiem jak sie zbiorę do normalnej roboty :shocked::decayed:

Opublikowano

dzwoniłem ni ma

to zamow od importera, wysylkowo.
Opublikowano

raz nawet nie podolalem i wyladowalem w szpitalu, lepiej byc zwyklym pracownikiem bo wtedy masz zlew na wszystko

Opublikowano

ale na 3 czasami lubie ciągnąć pod czerwone pole :kox: chodzi o elastyczność na trasie a to faktycznie głównie 4 i 5 :przebiegly: mam rebusa :decayed:

ale 3jka po c*pie, to jest do ruszania :decayed:

Opublikowano

raz nawet nie podolalem i wyladowalem w szpitalu, lepiej byc zwyklym pracownikiem bo wtedy masz zlew na wszystko

no dokładnie, ale trzeba też sie piąć w góre trochę :) odpoczniesz, to może wróci do normy wszystko :good:[br]Dopisany: 30 Wrzesień 2011, 20:21_________________________________________________

ale 3jka po c*pie, to jest do ruszania :decayed:

hyhy :decayed:

Opublikowano

u mnie jakies przeziębienie, :wallbash:

nie potrzebuje ktos zwolnienia? jakby co, moge zarazic :decayed:[br]Dopisany: 30 Wrzesień 2011, 20:22_________________________________________________

nie ma co przeginac z praca. wszystko z rozsadkiem.

Opublikowano

oj quwa Wojtasie bylem jako zwykly pracownik przez 8 lat i powiem Tobie mniej zmartwien. spalem lepiej, myslalem mniej i mialem wszystko w d.... .

teraz musze myslec za wszystkich i robic za szefa i za siebie. quwa nie wiem czy podolam

Opublikowano

hyhy :decayed:

najwazniejsze aby silnik po programie nie kopcil. w przeciwnym wypadku turbina raz dwa zawali sie sadza i bedzie gorzej niz przed c*paa.

Opublikowano

u mnie jakies przeziębienie, :wallbash:

nie potrzebuje ktos zwolnienia? jakby co, moge zarazic :decayed:[br]Dopisany: 30 Wrzesień 2011, 20:22_________________________________________________

nie ma co przeginac z praca. wszystko z rozsadkiem.

oj Marcinie , to nie pl. jakie zwolnienie? jade do pl i tak szef dzwoni do mnie co i jak kiedy i gdzie...... co mam wiecej powiedziec

Opublikowano

oj quwa Wojtasie bylem jako zwykly pracownik przez 8 lat i powiem Tobie mniej zmartwien. spalem lepiej, myslalem mniej i mialem wszystko w d.... .

teraz musze myslec za wszystkich i robic za szefa i za siebie. quwa nie wiem czy podolam

powinienes miec pomocnika, ktory przejmie twoje obowiazki, a ty tylko bys kiwal glowa i mowil schneller, schneller, ja, ja, gut, :kox:

Opublikowano

urlop czy zwolnienienie i tak jestem na smyczy :thumbdown:[br]Dopisany: 30 Wrzesień 2011, 20:29_________________________________________________

powinienes miec pomocnika, ktory przejmie twoje obowiazki, a ty tylko bys kiwal glowa i mowil schneller, schneller, ja, ja, gut, :kox:

ale gdzie znajde takiego glupka jak ja ?