Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czesc :hi: wiecie coś może na temat tego tunera WSTR garage

Wojtek: WSTR Garage, jakby co to mogę udostępnić kupony na hamownie do niego (mam kilka za 400m na torze poznań)

... szczegóły do dogadania :)

Te kupony też jakąś zniżkę na chipowanie dają .. ale nie wiem jak to wygląda u Wojtka

(z tego co kiedyś pytałem to On to wysyłał, ale jak teraz jest nie wiem)

Hamowania stacjonarna jest na ośkę

oraz przenośna montowana na auto o dowolnym napędzie

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ale daje radę ten Wojtek? :decayed: właśnie zobaczyłem jak z bliźniaczego silnika do mojego wyciągnął +40KM i +90NM... :shocked: o ponad 30% jedno i drugie lepiej... :kox:

Opublikowano

czyli na zestrojenie mojego AEB mogę śmiało tam jechać??

Opublikowano

:hi:

Jutro jadę do Poznania na Wilde od stronę Buku i zastanawiam się czy od Zwierzynieckiej przejadę w prawo w stronę dworca czy ta droga jest zamknięta? jak co proszę o jakąś alternatywę

z tego co było jeszcze parę dni temu to można było jechać jedynie na Głogowską, a w Królowej Jadwigii się nie dało wbić... bezpieczniej na Św. Marcina, potem w Aleje Nipodległości i przebijesz się koło PKS na Królowej Jadwigii :wink4:

Zależy gdzie chcesz jechać, bo może lepiej z Bukowskiej w prawo w Grochowską i do Hetmańskiej i jesteś na Wildzie

Wielkie dzięki Pepi za pomoc ! rzeczywiście najlepszą opcję podałeś!!! dzięki :good:

Opublikowano

Jutro jadę do Poznania na Wilde od stronę Buku i zastanawiam się czy od Zwierzynieckiej przejadę w prawo w stronę dworca czy ta droga jest zamknięta? jak co proszę o jakąś alternatywę

z tego co było jeszcze parę dni temu to można było jechać jedynie na Głogowską, a w Królowej Jadwigii się nie dało wbić... bezpieczniej na Św. Marcina, potem w Aleje Nipodległości i przebijesz się koło PKS na Królowej Jadwigii :wink4:

Zależy gdzie chcesz jechać, bo może lepiej z Bukowskiej w prawo w Grochowską i do Hetmańskiej i jesteś na Wildzie

Wielkie dzięki Pepi za pomoc ! rzeczywiście najlepszą opcję podałeś!!! dzięki :good:

:notworthy:[br]Dopisany: 28 Wrzesień 2011, 19:49_________________________________________________

czyli na zestrojenie mojego AEB mogę śmiało tam jechać??

odezwij się jak się zdecydujesz to może jakiś deal zrobimy :D

mam 4 dyplomy/nagrody z rabatem 300PLN na chiptuning i darmowy pomiar na hamowni

Opublikowano

a napiszesz czy warto oddać auto w jego ręce? :gwizdanie: bo się zacząłem mocno zastanawiać nad cipkiem :)

Opublikowano

no właśnie nie ma konkretnej odpowiedzi a jutro na 100% będę wiedział czy na sobotę ma kolo czas i prawdopodobnie do niego jadę.

mam 2 propozycje w tej samej cenie albo AGMA tuning w Toruniu albo WSTR garage poznań cena ta sama tyle że do Torunia muszę dojechać

no Pepin jeśli będzie kolo honorował ode mnie takie karnety to dlaczego nie z rabatami można zrobić biznes...

Opublikowano

no właśnie nie ma konkretnej odpowiedzi a jutro na 100% będę wiedział czy na sobotę ma kolo czas i prawdopodobnie do niego jadę.

mam 2 propozycje w tej samej cenie albo AGMA tuning w Toruniu albo WSTR garage poznań cena ta sama tyle że do Torunia muszę dojechać

no Pepin jeśli będzie kolo honorował ode mnie takie karnety to dlaczego nie z rabatami można zrobić biznes...

dzwoniłem do Wojtka tydzień temu, bo kumpel chce hamować auto i powiedział, że tak,

trzeba się upewnić co do chipa

@Piechol - mnie pytasz, to ja nie wiem nic o chipowaniu przez Wojtka, kiedyś auto hamowałem u niego (poprzdnie)

Opublikowano

hmmm szkoda że nie wiesz nic o chipsach a są może w necie jakieś opinie na jego temam ja niestety jestem kiepski w poszukiwaniach może pomożecie...[br]Dopisany: 28 Wrzesień 2011, 20:24_________________________________________________a ile tam masz tego rabatu??

Opublikowano

hmmm szkoda że nie wiesz nic o chipsach a są może w necie jakieś opinie na jego temam ja niestety jestem kiepski w poszukiwaniach może pomożecie...[br]Dopisany: 28 Wrzesień 2011, 20:24_________________________________________________a ile tam masz tego rabatu??

300PLN

w Poznaniu masz jeszcze Geko, Kocar, ktoś chyba na Górczynie jeszcze .. Mielcarek.

W okolicy masz coś w Dobrej Nadziei - gdziś w kierunku Ostrowa chyba .. Adaś tam robił [br]Dopisany: 28 Wrzesień 2011, 20:30_________________________________________________we Wrocku ECU Project czy jakoś tak

Opublikowano

geco nie bo oni robią głównie diesle i sie nie podejmie, goodhope jak do niego zadzwoniłem i przedstawiłem sprawę powiedział że nie, do auto lider na plewiskach nie mogłem się dodzwonić, no i zostało 2 co się zgodziło agma i wstr[br]Dopisany: 28 Wrzesień 2011, 20:34_________________________________________________to jak robimy z tym rabatem??

Opublikowano
Opublikowano

i co tam :)

Opublikowano

z 1,8 T ja bym uderzał tylko i wyłącznie do ECU Project do Wrocka albo trochę dalej do Wawy do MR Motors

co do Good Hope, to Fantastic u nich robił, miał problem i chyba wgrał seryjnego softa

co do fmy z Plewisk to na 90% mają gotowce z V-techu

Opublikowano

co do fmy z Plewisk to na 90% mają gotowce z V-techu

gotowce? :mysli:

Opublikowano

witam :hi:[br]Dopisany: 29 Wrzesień 2011, 07:56_________________________________________________co tam z rana ?

Opublikowano

:hi: :hi:

\

nic mi się nie chce :decayed:

Opublikowano

:hi: :hi:

\

nic mi się nie chce :decayed:

no nie jestes osamotniony, nie przespalem pol nocy :thumbdown:

Opublikowano

ja to samo kaszel mnie złapał i potem nie mgłem zasnąć :kwasny: